Färgglada DIY-dekorationer för sommarfesten eventtjänster

Tips

Färgglada DIY-dekorationer för sommarfesten: Roliga och soliga idéer!

Sommaren är här, och vad passar bättre än att fira med en färgglad och festlig sommarfest? Skapa en oemotståndlig atmosfär med hjälp av kreativa DIY-dekorationer som kommer förgylla ditt kalas och göra det minnesvärt för alla gäster.

Färgglada Ballongbuketter. Inled festen med färgglada ballongbuketter som sprider glädje och skapar en festlig stämning. Kombinera olika färger och mönster för att matcha sommarens livliga och glada vibe.

DIY-Pappersblommor: Skapa vackra pappersblommor som du kan använda som bordssmycken eller hänga upp som dekorativa girlanger. Använd färgglatt papper och följ enkla guider för att få till fantastiska blomsterarrangemang. Länk till pappersblomsguide

Soliga Placeringskort: Gör dina gäster extra glada genom att tillhandahålla soliga placeringskort. Klipp ut solformade kort och skriv varje gästs namn på dem för en personlig touch. Placera dem på tallrikarna för en fin och unik touch.

DIY-Ljuslyktor: Skapa en mysig atmosfär på din sommarfest genom att dekorera ljuslyktor med färgglada band eller pappersdetaljer. Låt dem lysa upp kvällen och skapa en magisk stämning när natten faller.

Festliga Drinkar: Ta dina drinkar till nästa nivå genom att dekorera glasen med färgglada sugrör och parasoller. Ge dina gäster en känsla av tropiska paradis med varje sipp. Länk till festliga drinkar

Tematiska Servetter: Gör dina servetter till en del av dekorationen genom att välja servetter i somriga mönster och färger. De kommer inte bara att vara praktiska, utan också bidra till den festliga atmosfären.

Hängande Girlanger: Skapa vackra girlanger med färgglada flaggor eller pappersdekorationer som du kan hänga upp runt festområdet. Det ger en lekfull och glad känsla och blir en vacker inramning för ditt kalas. Länk till hängande girlanger

DIY-Smultronställen: Gör små smultronställen med färgglada tyger och kuddar där gästerna kan koppla av och njuta av sommarsolen. Det ger ditt kalas en touch av lyx och skapar en avslappnad och festlig atmosfär.

Sammanfattningsvis, genom att använda kreativa och färgglada DIY-dekorationer kan du skapa en sommarfest som ingen kommer att glömma. Låt din kreativitet flöda och sprid glädje och värme till dina gäster med dessa roliga och soliga dekorationsidéer!

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.