bröllopslada

Artiklar

5 perfekta lador för bröllop och fest

Om det är något vi sett av mer av nära det kommer till bröllop och fest så är det de fantastiska ladorna som dykt upp överallt. Eller upptäckts, rättare sagt. Så var finns dessa fantastiska platser att föreviga sina minnen på? Lite överallt skulle vi säga, men här tipsar vi iallafall om 5 perfekta lador för bröllop och fest. 

1. Kleven, Gränna

I vackra Gränna hittar ni Kleven som är en loge förvandlad till en plats för fest, dans och skratt! Tiden då korna råmade i sina bås, är numera ett minne blott och istället är det dags för vacker belysning, blommor och livliga gäster att ta sig in för att skapa många fina minnen.
Adress: Kleven 1, Gränna
Kapacitet: 150 gäster
Hemsida: https://www.kleven.nu/

Kleven Gränna

2. Rönnås lada, Tvååker

 Bröllop i en fantastiskt fin miljö, romantiskt, lantligt rustikt, ja många är beskrivningarna som Rönnås lada har fått höra om sin gård. Innergården som passar perfekt för mingel, bubbel och välkomstmusik, festladan där middagen intas för att sedan svidas om till danslokal. Den som vill sitta och prata finner lugn och ro i gårdens lilla orangeri eller i den gamla omgjorda lagården, där brasan knastrar vid kyligare väder.
Adress: Rönnås 4, Tvååker
Kapacitet: 86 gäster
Hemsida: http://www.ronnaslada.se/

rönnås lada

3. Larssons lada, Stockholm

Larssons lada ligger i en lantlig vacker miljö i Taxinge/Nykvarn, ca 45 min från Stockholm.
Ladans ljusa övervåning med charmiga detaljer och fantastisk atmosfär lämpar sig för upp till max 120 sittande gäster.
På den rustika nedervåningen finns även en bar där det serveras goda drinkar och vickning på natten.
Ladan är isolerad och uppvärmd även vintertid och passar perfekt för mysigt höst eller vinterbröllop.
Adress: Larssons lada 526, Nykvarn
Kapacitet: 120 sittande gäster
Hemsida: http://www.larssonslada.se/wedding

larssons lada

4. Stallgården, Vellinge

Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården där drömmar blir verklighet och ert bröllop en upplevelse för livet. Gården ligger inbakad i Skånes vackra sädesfält och är byggd år 1870. Den består av ett stort boningshus, ett stall, en enorm lada, en fantastiskt mysig trädgård och är omgiven av stora fina gröna ängar och åkrar.
Adress: Steglarpsbyaväg 43, Trelleborg
Kapacitet: 150 gäster
Hemsida: https://www.stallgarden.nu/brollop/

Stallgården lada bröllop

5. Lantligt bröllop, Olofstorp

Ladan på Bergums Källegård är en evenemangslokal för bröllopsfiranden 30 minuter från Göteborgs centrum. Här finns kyrkan, den magiskt vackra omgivningen och deras romantiska lada för att ni ska få till ert livs bästa dag.
Adress: Bergums Källegårdsväg 8, Olofstorp
Kapacitet: 80 gäster
Hemsida: https://lantligtbrollop.se/ 

lantligt bröllop

Samtliga bilder är lånade från ladornas eget bibliotek.

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.