Om oss

Samlingsplatsen för alla tjänster kopplade till event

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event

EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!
 Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.

EventTjänster

Erfarenhet från eventbranschen…

Vi har bred erfarenhet från eventbranschen och använder detta för att kunna leverera enastående service till dig som besökare och som leverantör! Vi vill skapa en sida som är lätt att använda och som man gärna använder om och om igen.

Se alla våra tjänster
EventTjänster

… och från marknadsföring!

Den här matchningen gör att vi kan leverera till dig som besökare, men också till dig som ansluter din tjänst. Vi hjälper dig med relevanta bokningar och får dig att synas lite extra.

Anslut din tjänst

Från konferens till fest

Hos EventTjänster finns det alltid något för dig som planerar event! Oavsett om du vill paketera ihop ett event på egen hand, behöver hjälp med planeringen eller vill boka ett helt färdigt eventpaket. Här hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och mycket annat som behövs till ditt evenemang! Genom att favoritmarkera dina tjänster kan du spara och skicka förfrågan till flera företag samtidigt.

Är du osäker på var du ska leta eller är du ute efter något som du inte hittar här? Kontakta oss så hjälper vi dig!

EventTjänster

Paket

Vi hjälper dig att paketera de tjänster du behöver

Eventplanering

Vi hjälper dig konstandsfritt att planera ditt event

Anslut dig till EventTjänster

Med ett par enkla knapptryck kan du ansluta din tjänst

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter engagerade och glada medarbetare. Skicka oss gärna ett email på [email protected]

Skicka oss ett email
Att jobba hos EventTjänster ger mig möjlighet att hjälpa fler att skapa det jag själv älskar: Event! Dessutom på ett helt annat sätt än tidigare! Louise Festplanerare, EventTjanster
EventTjänster

Gratis och enkelt att använda!

Vi vill göra det enkelt och kostnadsfritt för dig att använda vår tjänst. Därför erbjuder vi samma pris som hos leverantör och du kan enkelt skicka förfrågningar genom att:

  • Favoritmarkera de tjänster du tycker om
  • Klicka dig in på ♡ i menyn för att se dina val
  • Skicka förfrågan till en eller flera tjänster samtidigt

Vill ni också synas på Eventtjänster?

Gör som många andra leverantörer och visa era tjänster på EventTjänster! Det är gratis att ansluta sig och vi har gjort oss av med allt som heter startavgifter och månadskostnader. Kontakta oss idag för att få veta mer!