festlokaler i göteborg

Artiklar

5 festlokaler i Göteborg

Är det dags att fira? Kanske vankas det bröllop, födelsedag eller firmafest? Då behöver ni någonstans att vara! Här listar vi 5 festlokaler i Göteborg där ni kan slå finskorna i taket! 

1. La Venue, Göteborg

Vackra La Venue ligger belägen mitt i centrala Göteborg på Kungsportsavenyen 1 och är en exklusiv festvåning perfekt för bröllop, födelsedagar och firmafester. Här kan ni vara upp till 500 personer och låta gatorna utanför höra när ni visar hur man verkligen firar!
Adress: Kungsportsavenyen 1, Göteborg
Kapacitet: 40-500 personer
Perfekt för: Fest, bröllop, konferens och bankett.
Hemsida: https://www.lavenue.se/ 

la venue göteborg

2. GTS Konferens & Festvåning, Göteborg

GTS unika lokaler är belägna i en anrik fastighet i hjärtat av Göteborg. Med nyrenoverade lokaler och elektronisk utrustning av bästa kvalitet för gästernas komfort. I deras vackra matsal serveras det god mat tillagad utifrån omtanke och omsorg. Till matsalen hör även två lounger och ett bibliotek, där du som gäst kan koppla av eller mingla både före och efter den goda måltiden. Här finns också möjlighet till mat- och dryckesprovningar samt andra event så som t.ex. feel good-kvällar med föreläsare.
Adress: Erik Dahlbergsgatan 9, Göteborg
Kapacitet: 90 sittande, 100 stående personer
Perfekt för: Fest, bröllop, konferens, julbord och mycket mer.
Hemsida: https://gtskonferens.se/ 

GTS festvåning konferens

3. Wine Mechanics, Gamlestaden

Kom till Wine Mechanics spektakulära lokaler i Gamlestaden för att uppleva något alldeles extra! Varför inte ta en konferens i deras takloft eller arrangera vinprovning med deras egna viner! För dig som helt klart vill uppleva något alldeles extra!
Adress: Lilla Waterloogatan 15, Göteborg
Kapacitet: 30 personer
Perfekt för: Möten och aktiviteter 
Hemsida: https://winemechanics.se/

wine mechanics göteborg

4. Brewhouse Arena, Göteborg

Brewhouse är perfekt för dig som letar efter en rå lokal mitt i centrala Göteborg! Brewhouse tillhandahåller allt du behöver för stora och små evenemang. Här finns fullständiga rättigheter, café, trådlöst wi-fi och nära till  buss och spårvagn.
Adress: Åvägen 24, Göteborg
Kapacitet: 600 stående och 350 sittande
Perfekt för: Fester, konferens och musikevenemang 
Hemsida: https://brewhouse.se/

5. Stora Orangeriet, Göteborg

Vid vattnet i Göteborg ligger Stora orangeriet – en rustik lokal i industriell stil. Lokalen går att anpassa precis efter ert önskemål och här kan ni verkligen skapa er drömfest! Stora Orangeriet erbjuder stort ljusinsläpp och är anpassningsbar i både storlek och avgränsning. Här har man inga kuvertpriser utan ni hyr en av de vackraste festlokalerna i Göteborg till en överkomlig peng. Självklart är det därför också okej att ta med egen mat och dryck!
Adress: Sockerbruket 22, Göteborg
Kapacitet: 100 personer
Perfekt för: Bröllop, fest, konferens, middag – ja, det mesta helt enkelt.
Hemsida: https://storaorangeriet.se/

stora orangeriet göteborg

Bilderna är lånade från lokalerna.

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.