Artiklar, Tips

Tips på julbord att boka i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vi kliver snabbt in i november, och redan nu ser vi hur många har lämnat halloween bakom sig för att omfamna julens tidiga vibbar. För den som söker den optimala platsen att njuta av årets julbord är det hög tid att utforska och boka de smakrika erbjudandena som  Stockholm, Malmö och Göteborg har att erbjuda. Oavsett om det är för familjen eller företaget, har vi samlat några av de mest lockande alternativen i dessa städer. Ta del av våra tips för att göra din julmiddag till en minnesvärd upplevelse – boka redan nu och säkra din plats på årets festliga bord.

Göteborg
Göteborg, stolt kallad ’bästkusten’, bjuder inte bara på traditionella julsmaker utan även fantastiska influenser från havet. Upplev stadens unika julbord, där det salta blå tillför en extra dimension till festligheterna.

Julbord på Sjömagasinet
Upplev den genuina julstämningen på Sjömagasinet med vårt havsinspirerade julbord. Kombinera klassiska och moderna smaker i en atmosfär med eld i spisen och dofter från köket. Perfekt för familjemys, företagsevenemang, lunch eller middag.

julbord pa sjomagasinet(Bild lånad HÄR)

Julbord med havsutsikt på Långedrags värdshus
Upplev julstämningen på Långedrag Värdshus beläget ca 15 min från centrala Göteborg. Havsutsikten från restaurangen är oslagbar och får en helt unik karaktär på vintern.

julbord på långedrags värdshus(Bild lånad HÄR )

Julbord för hela familjen på Liseberg
Julbord på Liseberg. Här hittar du Göteborgs mest populära julbord som passar för hela familjen men även ihop med kollegorna eller varför inte ditt kompisgäng? Njut av tradition, smak och miljö som sprider sann julstämning i Lisebergsparken med allt från Hamnkrogens havsinspirerade rätter till 1923, där det dukas upp ett julbord som dignar av traditionella läckerheter och delikatesser.


(Bild lånad HÄR )

Stockholm
I Stockholm kan du uppleva det bästa av både traditionellt och trendigt på julbordsfronten. Från klassiska julrätter på anrika restauranger till moderna tolkningar av julspecialiteter på de trendigaste platserna – staden har allt. Utforska de historiska kvarteren för en autentisk julupplevelse eller ge dig ut i de trendiga kvarteren för en mer modern twist på julbordet.

Julbord på Hasselbacken
På historiska Hasselbacken firas julen i alla våra salonger och rum. Från vår mysiga restaurang och intima chambre séparée för det lilla företaget, till våra anrika salar för den stora julfesten med hänförande utsikt över Stockholms inlopp.

jubord på hasselbacken(Bild lånad från Hasselbacken)

Julbord på Hallwylska
På den vackra innergården av Hallwylska museet byggs en vintergård upp likt ingen annan. Här får du njuta av ett julbord av traditionella smaker med högsta kvalitet.

julbord hallwylska

Ett kulinariskt julbord i anrika lokaler
Utforska Berns Asiatiska julbord med autentiska smaker från hela Asien – en unik twist på det svenska julbordet. Oavsett om du väljer lunch, brunch eller middag, kan du avnjuta ceviche på jumbosej, lamm med gochujangsås, sichuanribs, sushi och andra läckerheter. Upplev en kulinarisk resa med bokningsmöjligheter för brunch, middag och även som lunchalternativ.

julbord berns( Bild lånad HÄR)

Malmö
I Malmö kan du förvänta dig en smakresa runt världen på julbordet. Staden, med sin internationella prägel, erbjuder en unik mix av traditionella svenska rätter och influenser från olika kulturer. Upptäck spännande smakkombinationer och innovativa rätter som ger en ny dimension till julbordsupplevelsen. Malmö är platsen där tradition möter global mångfald.

Asiatisk julbord på Kasai
Kasai sätter fokus på ett hållbart, generöst och lyxigt julbord. Den 23 november öppnar vi återigen dörrarna till Kasais asiatiska julbord – en upplevelse utöver det vanliga. Njut av flera serveringar med det bästa från det japanska köket som delas vid bordet för en gemensam och exklusiv smakresa.

jubord kasai(Bild lånad från Kasai)

Smaka på franskt julbord på Boulbaren
Ett julbord utöver det vanliga. På Boulebar firar vi som aldrig förr. Men vi gör det såklart på vårt sätt: med nykrattat grus, ostron, bubblor, franskt julbord i fyra serveringar och allt annat som får folk att le, slappna av och bara ha kul tillsammans.

julbord på boulbaren(Bild lånad från Boulbaren)

Traditionellt julbord på Rådhuskällaren
Rådhuskällaren, mitt i Malmö, är en prestigefylld restaurang med klassisk charm och anrik historia. Med fokus på lokala råvaror och säsongens bästa produkter erbjuder vi en minnesvärd matupplevelse för både lokala och internationella gäster. Oavsett om det är en romantisk middag för två eller en storslagen fest, garanterar Rådhuskällaren en smakfull upplevelse av sitt julbord.

(Bild lånat från Rådhuskällaren)

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.