Tips på halloweenpyssel

Artiklar, Tips

Tips på Halloweenpyssel!

Hösten har svept in och med den kommer Halloween och mer tid för inomhusaktiviteter. Därför tycker vi att det är dags att sätta din kreativa ådra i arbete med några roliga men enkla halloweenpyssel, som passar hela familjen. Vi har listat förslag på pyssel med allt från spöklika kreationer till roliga höstdekorationer att fylla hemmet med.

Gör spöken av gamla toarullar. Pysselbolaget har skapat en utförlig steg för steg guide för hur du omvandlar dina gamla toarullar till läskiga små spöken. Inlägget hittar du här.Tips på pyssel till halloween
(Bild från pysselbolaget.se)

Bygg hemma har samlat fem kreativa pysselidéer som är enkelt att skapa hemma. Klicka HÄR  och hitta både höstiga och läskiga pysselkreaktioner.Tips på halloweenpyssel i höst(Bild från bygghemma.se)

Skapa roliga halloweenfigurer av garn och kartong med hjälp av Melina Edes enkla steg för steg guide. Perfekt att pynta hemmet med eller dekorera bordet med inför en läskig halloweenmiddag med vänner och familj. halloweenpyssel
(Bild och inspiration från Melina Ede)

Med de enklaste medlen som du kanske redan har hemma kan du pyssla ihop en spökgirlang. Allt du behöver är flörtkulor (går bra med papper), servetter och snöre. Hitta inlägget HÄRHalloweenpyssel(Bild lånad från https://www.niiinis.se/)

Vi på EventTjänster vill önska er alla en riktigt rolig, mysig och läskig halloween! 

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.