5 tips inför Halloween i Stockholm, Göteborg och Malmö

Artiklar, Tips

5 tips inför Halloween i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Halloween är en ruskigt härlig och spännande högtid att fira med vänner och familj. Här är 5 tips på aktiviteter i varje stad att göra i Stockholm, Göteborg och Malmö kring Halloween 2023!

Halloween i Stockholm

Besök Gröna Lunds Halloween-firande. Gröna Lund är en av Stockholms mest populära attraktioner, och under Halloween är det extra festligt. Här kan du åka karuseller, se spökshow och dansa till halloweenmusik.
Halloween Gröna Lund
Foto: Gröna Lund

Gå på spökvandring. Det finns flera spökvandringar att välja mellan i Stockholm. På Djurgården kan du till exempel gå på en spökvandring i Waldemarsudde, eller så kan du besöka Skansens spökhus.
Spökvandring Gamla Stan i Stockholm
Foto: Stockholm GhostWalk

Gör en halloween-middag. Varför inte bjuda in vännerna på en halloween-middag? Det finns massor av recept att hitta på nätet, och du kan dekorera bordet med spöken, spindlar och andra halloweendekorationer.

Gå på en halloween-fest. Det finns många halloween-fester att välja mellan i Stockholm. På Debaser Strand kan du till exempel gå på en maskeradfest, eller så kan du besöka Slakthusets halloween-festival.
Halloweenfest Stockholm
Foto: Vad händer i Stockholm?

Gå på en halloween-bio. Det finns flera filmer att välja mellan på bio under Halloween. På Filmstaden Sergels torg kan du till exempel se den nya ”Halloween Kills”.

Halloween i Göteborg

Besök Lisebergs Halloween-firande. Liseberg är Göteborgs största nöjespark, och under Halloween är det extra festligt. Här kan du åka karuseller, se spökshow och dansa till halloweenmusik.
Halloween Göteborg Liseberg
Foto: Liseberg

Gå på spökvandring. Det finns flera spökvandringar att välja mellan i Göteborg. På Hisingen kan du till exempel gå på en spökvandring i Eriksbergsområdet, eller så kan du besöka Universeums spökhus.
Halloween spökvandring
Foto: Vad händer i Sverige?

Gör en halloween-middag. Varför inte bjuda in vännerna på en halloween-middag? Det finns massor av recept att hitta på nätet, och du kan dekorera bordet med spöken, spindlar och andra halloweendekorationer.

Gå på en halloween-fest. Det finns många halloween-fester att välja mellan i Göteborg. På Pustervik kan du till exempel gå på en maskeradfest, eller så kan du besöka Trädgårdsföreningens halloween-festival.
Halloween fest Göteborg
Foto: Trädgårn’

Gå på en halloween-bio. Det finns flera filmer att välja mellan på bio under Halloween. På Filmstaden Nordstan kan du till exempel se den nya ”Halloween Kills”.
Halloween bio Göteborg Halloween Kills
Foto: Filmstaden

Halloween i Malmö

Besök Halloween på Folkets Park. Folkets Park i Malmö är en populär plats att besöka under Halloween. Här kan du åka karuseller, se spökshow och dansa till halloweenmusik.
Skräckveckan Malmö
Foto: Evenemang.malmo.se

Gå på spökvandring. Det finns flera spökvandringar att välja mellan i Malmö. På Gamla stan kan du till exempel gå på en spökvandring i Gamla kyrkogården, eller så kan du besöka Malmöhus slotts spökhus.
Spökvandring Malmö
Foto: Happy-day

Gör en halloween-middag. Varför inte bjuda in vännerna på en halloween-middag? Det finns massor av recept att hitta på nätet, och du kan dekorera bordet med spöken, spindlar och andra halloweendekorationer.

Gå på en halloween-fest. Det finns många halloween-fester att välja mellan i Malmö. På KB kan du till exempel gå på en maskeradfest, eller så kan du besöka Malmö Live Arena’s halloween-festival.

Gå på en spökvandring i Slottsträdgården. Slottsträdgården är en vacker park i Malmö som är perfekt för en spökvandring. Under Halloween är parken dekorerad med läskiga figurer och berättelser, och du kan möta spöken och andra övernaturliga varelser.

Barbie: Plastic Fantastic Halloween Party. Fira Halloween på dansgolvet på Grand med ett plastic fantastic Barbie party! Dresscode: Barbie, Ken, Zombie. Zombie-Barbie? Pink! Plastic! Fantastic! Eller något helt annat!
Barbie: Plastic Fantastic Halloween Party
Foto: Grand Malmö

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.