catering i Stockholm

Artiklar, Tips

4 goda tips på catering i Stockholm

Planeringen av ditt nästa evenemang är kanske redan i full gång, och maten är en central del av upplevelsen. Att hitta den perfekta cateringfirman kan göra hela skillnaden för dina gästers kulinariska nöje. Därför har vi samlat en lista med 4 goda cateringfirmor i Stockholm som är kända för sina utsökta rätter, imponerande presentationer och enastående service. Oavsett om det är catering till ett bröllop, företagsevent eller en privat fest, kan du lita på att dessa cateringfirmor kommer att överträffa dina förväntningar.

Catering i Stockholm

 1. Saya Sushi.
  Beskrivning från EventTjänster:
  Stockholms bästa sushi? Testa själv!Att tillåta sig att njuta är en förutsättning för att lyckas med en hälsosam livsstil. Det går att göra bra och nyttiga val även utanför hemmet. Här är våra bästa tips!Sashimi – rå fisk utan ris mättar och ger dig nyttiga fetter.
  Lax eller tonfisksallad – fisk och grönt, så fräscht!
  Poké bowl – välj bort riset, eller byt ut det till svart ris.
  Maki utan ris – när du vill ha sushi, men ändå inte äta ris.

  Saya Sushi strävar efter att laga mat med de bästa råvarorna och arbetar ständigt med att hitta hållbara alternativ. Vi erbjuder både vegetariska och veganska alternativ.
  Familjeägda Saya Sushi hittar du på Linnégatan 31, Östermalmstorg och Olofsgatan 6, Hötorget.”

 2. Materiet.
  Beskrivning från EventTjänster:
  Mat för alla tillfällen. Vår resa har varit lång. Från en liten festlokal till ett event- och cateringföretag som serverar tusentals gäster varje vecka. Bröllop, födelsedagsfest, middag, heldagskonferens vi arrangerar hundratals events årligen ute hos våra kunder och i externa eventlokaler. Planerar du event eller behöver du hjälp med catering? Då har du hittat rätt.”
 3. Östergårds.
  Beskrivning från EventTjänster: 
  På Östergårds lagar vi allt från grunden. Säsongens råvaror gör smakerna och de ska upplevas. Våra duktiga kockar gör allt från härliga frukostar till festliga bröllopsmenyer och 100 hemlagade smaker på vårt julbord. Vi älskar ärlig mat lagad med kärlek!”
 4. En juicebar.
  Beskrivning från EventTjänster:
  Vi erbjuder frukost med allt från scrambled eggs med avokado eller bacon till havregrynsgröt med massa god topping. Eller varför inte juicer, smoothies eller en Acaibowl?”

Oavsett om det är catering till ett bröllop, företagsevent eller en privat fest, kan du lita på att dessa cateringfirmor kommer att överträffa dina förväntningar. Har du fler tips på cateringfirmor? Tipsa dem om EventTjänster så kan de komma med i framtida listor!

Om EventTjänster

Konferens, bröllop eller fest – din samlingsplats för tjänster kopplade till event!
EventTjänster är samlingsplatsen för dig som planerar konferens, bröllop, fest, barnkalas eller andra event. Hos oss hittar du leverantörer inom catering, lokaler, restauranger, foto/film, underhållning, föreläsare, dekoration, boende, ljus/ljud och andra som du kan behöva hjälp av i din eventplanering. Dessutom erbjuder EventTjänster gratis eventplanering så att du kan fokusera på annat!  Vi på EventTjänster har lång erfarenhet av eventplanering och hjälper dig gärna att boka din konferens, kick off, företagsaktivitet, bröllop, fest eller barnkalas. Hos oss hittar du leverantörer i hela Sverige.