Welcome Hotel Barkarby

EventTjänster

Welcome Hotel och Lasse Maja Konferens

Mat och möte med kvalité och tradition. Ljusa konferenslokaler med plats för upp till 180 personer i biosittning i modern 1700-talsmiljö, endast 250 m från pendeltåget som tar 15 minuter till Stockholm City.
Måltiderna serveras efter säsongens råvaror, med närproducerad mat. Vi har en frukostkock så ordnar vår generösa frukostbuffé. 2019 byggde vi Welcome Spa som är ett trevligt tillägg. Vi har även under 2021 byggt om vår lobby med en ny lounge med bekväma sittytor, shuffleboard och pingis. Welcome!

Möten och event

I helpensionen ingår alltid för- och eftermiddagsfika, lunch bestående av en salladsrätt, bröd, varmrätt samt kaffe. Till kvällen serveras en trerättersmiddag. Efter en god natts sömn är det dags för härlig frukostbuffé. Luncherna och middagarna serveras på hotellet och fikorna går att antingen få utanför lokalen eller på hotellet. För större sällskap serveras middagarna i bankettsalen.
Film på hotellet: https://www.youtube.com/watch?v=Sd4kY-tmanA

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Welcome Spa erbjuder ett stort urval av avslappnade aktiviteter: uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, bar och solstolar, relaxyta med kallbad, ångbastu och torrbastu. Förboka ditt besök.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Logi på Welcome Hotel. Frukostbuffé, gym och gratis parkering. Passa på att boka in dig på Welcome Spa.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Möten och event på Welcome Hotel och Lasse Maja Konferens.