Weekend

Professionell ljud- och ljusupplevelse för ert event utan krångel.

EventTjänster

WEEKEND - smidigt och flexibelt för alla viktiga tillfällen.

WEEKEND är företaget för er som vill ha en professionell ljud- och ljusupplevelse för ert event utan krångel. Vi hyr ut färdiga paketlösningar inom ljud- och ljus för allt från den lilla privatfesten till det stora företagseventet.
Det räcker med ett samtal där ni berättar vad ni vill göra så levererar vi det ni behöver. Ni hämtar er färdiga paketlösning här hos oss. Vill du lägga tiden på annat köper ni vårt leveranspaket där vi kommer till er. Smidigt och flexibelt.

Luta dig tillbaka. Lämna kraven till oss. Vi löser.

WEEKEND består av personer med mångårig erfarenhet av branschen. Vi kan det här med ljud och ljus och vi förstår oss på er som kund.

Bröllop

Bröllopspaketet innehåller allt ni behöver i ljud och ljus för att göra denna viktiga och fina dag till en magisk upplevelse och ett underbart minne.

Allt måste stämma och flyta på utan problem, det är därför viktigt med enkel, säker och professionell utrustning.

Party

Partypaketet är ett mångsidigt paket för er som planerar att göra något extra kul när ni fyller år eller kanske ska anordna en personalfest eller liknande. Använd fantasin och var kreativ!

Det viktigaste är att det blir en lyckad tillställning och då krävs utrustning som är enkel, säker och professionell.

Kundevent

Detta paket är anpassat för butiker som vill göra sig lite extra hörda och sedda. Gör något spännande och locka kunderna till just er butik. Kunder älskar nämligen att gå på kundevent!

Bjud era kunder på en ny intressant sida av butiken. Kanske har ni tävlingar, framträdanden eller en helt galen utförsäljning? Oavsett idé så är det viktigt att använda utrustning som är enkel, säker och professionell.

Ljus / ljud

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$$

Weekend

Ladda ner

WEEKEND är företaget för er som vill ha en professionell ljud- och ljusupplevelse för ert event utan krångel. Vi hyr ut färdiga paketlösningar inom ljud- och ljus för allt från den lilla privatfesten till det stora företagseventet.
Det räcker med ett samtal där ni berättar vad ni vill göra så levererar vi det ni behöver.
Ni hämtar er färdiga paketlösning här hos oss.
Vill du lägga tiden på annat köper ni vårt leveranspaket där vi kommer till er. Smidigt och flexibelt.

Bröllop, fest eller kundevent

WEEKEND består av personer med mångårig erfarenhet av branschen. Vi kan det här med ljud och ljus och vi förstår oss på er som kund. Vi begär inte att ni ska besvara en massa tekniska frågor eller på förhand veta exakt vad ni behöver. Vi vet vad som krävs för att anordna ert event - det är inget ni måste fundera över.