Villa Källhagen Hotell & Restaurang

EventTjänster

Eat. Drink. Stay.

Välkommen till underbara Villa Källhagen, ett stenkast från storstadens puls, direkt invid Djurgårdsbrunnskanalen. En oas där du kan varva ned med en drink i Trädgården, Orangeriet eller på vår egen brygga. Kvällen kan sedan fortsätta med en högklassig middag i Matsalen med magnifik utsikt över kanalen.

Hotell

Bröllopsdag, affärsresa eller miniweekend med kompisarna? Villa Källhagen erbjuder boende i vacker och rogivande miljö invid Djurgårdsbrunnskanalen på Gärdet i Stockholm. Vi har 36 hotellrum i fyra olika rumskategorier som alla kombinerar medveten design med närheten till omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här njuter du av lugnet, kvalitén och maten i vår välrenommerade restaurang.

Restaurang & Bar

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen.
Under ledning av vår köksmästare Jean Ferraru lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket.

Möten & Events

För er som vill ha möten i lugn och ro, men fortfarande ha storstaden runt knuten är Villa Källhagen det ultimata valet. Efter en kort promenad från Strandvägen, längs Djurgårdskanalen, känner ni hur stillheten tar vid. Trafikbruset tystnar och naturen tar över. Förutom en förstklassig restaurang med diverse faciliteter kan Villa Källhagen även erbjuda övernattning. Här bor ni i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till trädgården.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Är du ute efter att sätta guldkant på vardagen, varför inte ta in på vårt mysiga hotell för en härlig miniweekend?

Börja morgondagen med Djurgårdsrundan för att sedan avnjuta en magisk hotellfrukost.

Vi finns här för dig och skräddarsyr din vistelse efter konstens alla regler. Varmt välkomna!

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

För er som vill ha möten i lugn och ro, men fortfarande ha storstaden runt knuten är Villa Källhagen det ultimata valet.

Efter en kort promenad från Strandvägen, längs Djurgårdskanalen, känner ni hur stillheten tar vid. Trafikbruset tystnar och naturen tar över. Förutom en förstklassig restaurang med diverse faciliteter kan Villa Källhagen även erbjuda övernattning. Här bor ni i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till trädgården.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen.

Vi satsar på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle – ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora fester eller en viktig affärslunch.