Vildmarkshotellet

En plats för alla

EventTjänster

Om Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet är en inspirerande destination där stora företag, mindre sällskap och enskilda besökare kan känna sig hemma. Vi erbjuder högsta klass av lokaler, mat i världsklass och idylliska miljöer; utomhus såväl som inomhus. Vår hjälpsamma personal välkomnar alltid med ett varmt och personligt bemötande och gör sitt yttersta för att överträffa era förväntningar.

Våra Tjänster

Snooza i våra härliga sängar

Efter en dags konfererande är det dags att få koppla av i våra underbara rum. De har omsorgsfullt inretts med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Ombonande och avskalade kulör- och materialval gör att du genast gör dig hemmastadd och du sover som en björn i ide i våra sköna sängar.
Välj ett rum med balkong mot vattnet för att uppleva otroliga solnedgångar i Bråvikens klara vatten.

Blicka ut över hav, skog eller… delfiner

Med fantastiska vyer åt alla håll kan det vara svårt att välja men hos oss är det lätt att hamna rätt. Våra 17 konferenslokaler på tre våningar har en sak gemensamt: de är skapade för att ni ska få en så bra konferensupplevelse som möjligt.

Svetsa samman teamet

Djurparken och Bråvikens häftiga natur erbjuder möjligheter för en helt annorlunda typ av konferens. Här kan ni uppleva fantastiska äventyr som för er närmare både naturen och varandra. Vad sägs om att klappa på delfiner, lära er mer om tigrar, skrika er hesa i en av Europas bästa berg- och dalbanor eller utmana varandra på quiz eller kluriga uppdrag?

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Kolmården

Prisklasser

$$

Vad sägs om att klappa på delfiner, lära er mer om tigrar, skrika er hesa i en av Europas bästa berg- och dalbanor eller utmana varandra på quiz eller kluriga uppdrag?

Animal Tour

Tillsammans med en duktig och entusiasmerande guide upplever ni djurparken på ett fascinerande sätt. I Kolosseum träffar ni elefanten, världens största landlevande däggdjur. I Aparium möter ni våra närmaste släktingar schimpanserna. I Tiger World ställs ni öga mot öga med världens största kattdjur; amurtigern. Ni får lära er om hur djur kommunicerar, hur man hanterar vilda djur, hur ofta en tiger äter och om vårt arbete för att bevara de arter som är hotade i naturen.

Camp Vildmark

En fartfylld aktivitet med många klurigheter och där alla deltagare är engagerade. Ökad teamkänsla, massor av skratt och frisk luft utlovas!
Aktivtiteten börjar med att deltagarna delas upp i lag. Lagen beger sig sedan ut i Kolmårdens vildmark där de vandrar längs en stig och övervinner olika utmaningar längs vägen. Vid slutdestinationen avslutas aktiviteten med en sista klurig utmaning och fika med en av Norrköpings bästa utsikter!

Challenge Vildmark

En fartfylld vildmarksaktivitet där ni utmanar varandra i olika sporter.
Ni delar upp er i lag och skickas sedan ut i vildmarken där ni har 2-3 timmar på sig att ta så många kontroller som möjligt. Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad. Kontrollerna kan bestå av allt från att paddla kajak och klättra till att simma och bygga pussel.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Kolmården

Prisklasser

$$

Efter en dags konfererande är det dags att få koppla av i våra underbara rum. Välj ett rum med balkong mot vattnet för att uppleva otroliga solnedgångar i Bråvikens klara vatten.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Kolmården

Prisklasser

$$

Med fantastiska vyer åt alla håll kan det vara svårt att välja men hos oss är det lätt att hamna rätt. Våra 17 konferenslokaler på tre våningar har en sak gemensamt: de är skapade för att ni ska få en så bra konferensupplevelse som möjligt.