Utmaningarnas Hus i Malmö AB

Härliga aktiviteter, konferens och kick off

EventTjänster

Konferens, fest & teamaktiviteter

Vill ert företag förena nytta med nöje, på riktigt? Hos oss får kollegor umgås och ha kul tillsammans samtidigt som ni kan avsätta tid för egna diskussioner och möten. Vi arrangerar kick off och konferens i kombination med unika aktiviteter. Aktiviteten består av en buffé av utmaningar där ni lagvis samlar poäng genom att lösa uppgifter i utmaningsrummen. Tack vare den breda variationen av uppdrag ser vi till så att alla i gruppen går igång på konceptet oavsett intresse eller talang. Varmt välkomna till oss!

Välj att boka enbart konferens eller aktivitet. Eller ännu bättre, kombinera de två alternativen med en bit mat.

Aktiviteter

En buffé av aktiviteter ni tar er an lagvis. Samla poäng genom att lösa uppgifter i våra interaktiva uppdrag.

Konferens

Vi har 4 olika konferenslokaler tillgängliga. I konferensvåningen finns gemensamma ytor som är perfekta för kaffepausen eller gruppdiskussioner.

Fest & Kick off

Vi har mer än 10 års erfarenhet av företagsevent och en 2000 kvm stor anläggning till vårt förfogande
När ni bokar ert kick off hos oss är ni i trygga händer. Glada gäster är det bästa vi vet och tillsammans skräddarsyr vi ett paket som garanterat kommer att uppskattas av alla deltagare.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Malmö, Skåne

Prisklasser

$$

Utmaningarna består av 38 olika rum i vilka vi har byggt upp ett scenario med hjälp av rekvisita och teknik. Inget rum är det andra likt, både för att omväxling förnöjer, men framförallt för att alla i lagen ska hitta något de gillar, oavsett ålder och förkunskaper. Utmaningen kan vara allt från ett gigantiskt flipperspel, till en Indiana Jones miljö där ni ska rädda världen eller en butik där ni ska shoppa inför en trerätters italiensk meny.

Utmaningar 1.5 h

1.5 timme där ni har fri tillgång till alla våra utmaningsrum. Ni bör hinna testa ca 15 aktiviteter.

Utmaningar 2 h

2 timmar där ni har fri tillgång till alla våra utmaningsrum. Ni bör hinna testa ca 20 aktiviteter.

Utmaningar 2,5 h

2.5 timme där ni har fri tillgång till alla våra utmaningsrum. Ni bör hinna testa ca 25 aktiviteter.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Malmö, Skåne

Prisklasser

$$

Paket med aktivitet och måltid. Letar ni efter ett ställe till er nästa kick off med jobbet? Våra paket med aktivitet och mat passar alla på företaget då aktiviteten är en blandning av praktiska och kluriga utmaningar av olika slag och maten serveras i bufféform. Vi garanterar att ni har mycket att prata om när ni slår er ner till bords efter ni har tagit er an våra aktiviteter. Besöket avrundas med kaffe och te på maten och en underhållande resultatgenomgång där alla lagen hyllas och vinnarlaget får ära, berömmelse och såklart diplom med sig hem.

Aktivitet & lunch

Umgås och ät gott inför eller efter aktiviteten. I våra lunchpaket ingår aktivitet, mat, dryck och kaffe på maten. Lunch serveras mån-fre.

Aktivitet & Middag

Vi älskar aktiviteter men vi älskar också god mat och härligt umgänge. Vårt middagspaket startar med aktivitet och slutar med dessert och kaffe på maten. En middag hos oss inleds förslagsvis med ett besök i baren (se dryckespaket längst ner på sidan) och när hela gänget är samlade ser er personliga värd för kvällen till att ni kommer igång ordentligt i utmaningarna.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Malmö, Skåne

Prisklasser

$$

Vi har fyra olika konferenslokaler tillgängliga, och erbjuder konferens för upp till 100 deltagare. När ni bokar konferens hos oss ingår kaffe, te, frukt och vatten samt utrustning i form av ljud och bild, whiteboard och blädderblock. Block och penna till alla deltagare ingår. I konferensvåningen finns gemensamma ytor som är perfekta för kaffepausen eller gruppdiskussioner.

Här hittar ni soffgrupper, bar och shuffleboard. Allt för att göra er konferens i Malmö till en givande och rolig upplevelse!

Konferens med aktivitet

När ni bokar konferens hos oss ingår möteslokal antingen för- eller eftermiddag. Under dagen ingår även tid i aktiviteterna, frukostfika, eftermiddagsfika samt lunch med dryck och kaffe på maten.

Behöver ni extra mötestid? Inga problem! Meddela oss så bokar vi upp möteslokalen både för och eftermiddag till en extra kostnad.

Konferens utan aktivitet

Ni kan även besöka oss utan att boka aktivitet. Meddela oss är när ni vill anlända, hur mycket tid ni behöver i konferenslokalen samt syftet med ert möte, så designar vi bästa upplägg utifrån vår långa erfarenhet.