Tjörnbro Arena

Eventhall i hjärtat av Tjörn

tjörnbro arena

Tjörnbro Arena - Eventhall

Med plats för 600 personer eller för 400 i biosittning. Med stor scen, det mesta av den bästa tekniken och praktiska inlastnings möjligheter genom stora portar. Dessutom går det utmärkt att ha event som tar plats både inomhus och utomhus, eftersom det finns fina kopplingar till gräsytor, hav och natur direkt utanför eventhallen. Utanför finns också gott om parkeringsplatser och busshållplats ligger på gångavstånd. Eventlokal med serveringstillstånd för 600 personer + 250 personer i en direkt anslutande lokal.

Flexibel eventhall vid havet

Nybyggd. Fullt utrustad och flexibel. Plats för affärer och nöje för 600 gäster. Alldeles vid havet. Bättre blir det sällan.

Utomhusarena för alla årstider

Vad du än vill göra utomhus är chansen god att du kan göra det här. Massor av flexibla ytor öppnar dörrar till det mesta.

Eventsupport

Gör det du vill och är bra på, resten fixar vi. Det blir lätt att komma till Tjörnbro Arena och vårt team står till ditt förfogande.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stenungsund

Prisklasser

$$

Flexibel eventhall precis vid havet - bättre blir det sällan!

Plats för 600 personer eller för 400 i biosittning,

Med stor scen, det mesta av den bästa tekniken och praktiska inlastnings möjligheter genom stora portar. Dessutom går det utmärkt att ha event som tar plats både inomhus och utomhus, eftersom det finns fina kopplingar till gräsytor, hav och natur direkt utanför eventhallen. Utanför finns också gott om parkeringsplatser och busshållplats ligger på gångavstånd. Eventlokal med serveringstillstånd för 600 personer + 250 personer i en direkt anslutande lokal.