The Alley

Malmös bästa escaperum!

EventTjänster

Antar ni utmaningen?

The Alley erbjuder spännande utmaningar där ni i grupp löser problem under tidspress i våra unika, historiedrivna escape rum. Ni fördjupar er i mysterier, som ni kommer att avslöja genom att lösa utmanande pussel, kluriga gåtor och dolda överraskningar. Våra escape games är designade och byggda av vårt eget kreativa team här i Malmö.

Escaperum - bygger team och är kul!

Våra escape games är designade och byggda av vårt eget kreativa team här i Malmö. Om du letar efter det lilla extra i escape-spel kommer vi inte att göra dig besviken. Har du aldrig spelat ett Escape Room - då är det dags nu!

Regnar det i Malmö?

Kom till oss och spela ett escaperum!
Våra banor är svåra utmaningar, byggda för att ni ska behöva samarbeta. Ni kämpar tillsammans för att hitta ledtrådar, lösa koder och ta er förbi olika hinder innan tiden tar slut.
Passar för familjer, kompisgäng, par och så vidare.

Sätt era medarbetare på prov

Ta med kollegorna på förstklassig teambuilding på The Alley, där de måste samarbeta aktivt för att lösa olika sorters utmaningar i våra rum.
EN SÄKER OCH ROLIG AKTIVITET FÖR HELA TEAMET

Våra rum ligger i moderna lokaler i centrala Malmö. Ingen blir inlåst och den som vill ta en paus kan alltid gå ut utan att spelet bryts.

Portabla escape-spel

Om ni kan komma till oss - så kan vi komma till er.

Väskan är ett mobilt koncept vilket innebär att vi kommer ut till er och genomför aktiviteten just där det passar er, skräddarsydd efter era behov.

Väskan finns att spela både på svenska och engelska och går att anpassa för både mindre och större grupper, allt mellan fem och 50 personer. Utmaningen pågår i ca. 60-90 minuter och våra professionella instruktörer förklarar och guidar er genom hela upplevelsen.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Malmö

Prisklasser

$

Escape room/rymningsspel/escape game (kärt barn har många namn) är en aktivitet som har blivit mycket populär. Det går ut på att under en timmes tid lösa en rad problem, mysterier och pussel tillsammans med sina medspelare.

Bankinbrottet

Ni startar i bankens lobby mitt i natten. Med inget annat än ficklampor i händerna skall ni ta er in i valvet och stjäla diamanten innan nattvakten kommer.

The Last hand

Ni befinner er i det sista oröjda gömstället som används av en hemlig organisation som har legat i träda sedan 1921. Organisationen planerar att störta hela det globala finansiella systemet. Alla skulder och tillgångar står i begrepp att raderas. Världens länder och medborgare kommer alla att hamna på noll och allt kommer behöva börja om på nytt.

Sjöboden

Längst ute på Saltskärs klippor hittar vi den gamle Kapten Knops sjöbod. En gång en högt ansedd befälhavare tillika knopknytare av rang, numera en smula paranoid och förvirrad man på ålderns höst. Hans sista önskan är att återförenas med sina gamla knopar och minnas allt en gång till.