Sweden Eventcenter

EventTjänster

Sweden Eventcenter

Vår affärsidé är att samla allt som krävs för en lyckad fest eller ett lyckat evenemang på en och samma plats & därmed underlätta för dig som arrangör!

Vi erbjuder uthyrning av allt Ni kan tänkas behöva i fest & event-sammanhang: Tält, ljud, ljus, scen, möbler, porslin, lokaler, dekoration, transporter etc. Dessutom tillhandahåller vi eventpersonal, artister och discjockeys.

Ljud, Ljus, Bild, Scen, Partytält, möbler

Våra huvudområden är:
Tält, möbler, porslin, glas, bestick
Scen, ljud, ljus, storbildsskärmar & övrig teknik
Utrustning & material för monterbygge, mässa & utställning
Livesändningar & digitala evenemang

Ett brett sortiment

Vi erbjuder uthyrning av allt Ni kan tänkas behöva i fest & event-sammanhang: Tält, ljud, ljus, scen, möbler, porslin, lokaler, dekoration, transporter etc. Dessutom tillhandahåller vi eventpersonal, artister och discjockeys.

Alltid vettiga priser

En avgörande skillnad mellan oss och andra aktörer är att vi alltid erbjuder kvalité till vettiga priser! Vårt mål är att så många som möjligt ska ha råd med våra tjänster och produkter, såväl företag som privatpersoner.

Kontakta oss redan idag

Om du har frågor angående våra produkter: 08 - 55 110 666

Ljus / ljud

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Sweden Eventcenter hjälper dig med allt inom ljud, ljus, scen och teknik oavsett om det rör sig om ett litet evenemang eller riktigt stora ljud- och ljussättningar!

Den enklaste lösningen för dig som själv inte är så insatt i teknik är att helt enkelt kontakta oss och berätta vad ni planerar, samt vilka önskemål & krav ni ställer. Därefter tar vi fram ett prisförslag uifrån era behov & er budget.

Ofta passar något av våra kompletta ljudpaket eller ljuspaket. Är du det minsta osäker vilken utrustning som passar, eller om du inte hittar det du söker – Tveka inte på att kontakta oss!

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda rätt teknik till rätt pris!

Stageing

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Söker ni ett partytält för alla tillfällen i Stockholm?
Välkommen till oss! Hos oss hittar ni ett stort urval av partytält i olika storlekar för stora såväl små fester och evenemang. Vi hjälper självfallet till med möbler, ljud- & ljusutrustning, porslin och mycket mer så det inte skall bli några problem. Önskar ni även golv och ramkonstruktioner så har vi detta till alla våra partytält, och självfallet hjälper vi till med monteringen utav de större tälten för att underlätta.

Vi använder oss av högkvalitativ utrustning för att kunna erbjuda er det bästa som går att få! Bland annat så kommer våra tältkonstruktioner ifrån en Dansk leverantör utav hög kvalité där ramverken byggs av sektioner. Varje sektion är tre meter djup oavsett bredd bland de större storlekarna och man kan få 4, 6, 9 eller 12m i bredd, längden går att få hur lång man vill. Önskar man även ha ett bredare tält kan man länka tälten med hjälp av regnrännor.

Hos oss finner ni även pop-up tält som man enkelt kan hyra, hämta, montera och återlämna själva om man känner för det!

Råder det tveksamheter eller funderingar?

Tveka då inte att ta kontakt med oss redan idag!