Steven&Friends AB

Steven&Friends är ett förmedlingsföretag för safariäventyr och solresor till Tanzania och Zanzibar. Vi erbjuder unika upplevelser för både privatpersoner och företag.

EventTjänster

Om Steven&Friends

Steven&Friends är ett förmedlingsföretag för safariäventyr och solresor till Tanzania och Zanzibar. Tack vare vårt breda kontaktnät och långa erfarenhet kan vi paketera er drömresa. Upplev öppna savanner och magiskt djurliv, och koppla av med sol och bad i vackra Zanzibar!

Alla våra researrangörer är professionella och väletablerade och håller en hög servicenivå, och Steven&Friends finns med er från början till slut och är tillgängliga under hela resan.

Vi och alla vi väljer att samarbeta med är miljö- och kvalitetsmedvetna. De resurser du lägger på en safariresa ska vara väl investerade.

Våra Tjänster

Bjud in era medarbetare och värdefulla kunder till en oförglömlig upplevelse som inte bara gynnar ert företag utan också de människor som lever av turism i Tanzania. Att resa med Steven&Friends är en investering i er framtid och era partnerskap – och det är en resa som förändrar perspektiv och öppnar dörrar till nya möjligheter.

Steven&Friends Safariresa
Engagemang & Företagskultur

Är ni redo att ta nästa steg i er företagsutveckling? Att investera i era kunder, medarbetare och samarbetspartner på ett unikt och annorlunda sätt är nyckeln till en stark företagskultur och framgångsrik verksamhet. Genom att välja Steven&Friends för era företags- och konferensresor tar ni det första steget mot att skapa ett engagerat och sammansvetsat team.

Tanzaniasafari – en oöverträffad upplevelse

Våra resor tar er till de mest spännande destinationerna i Tanzania och ger möjligheten att förena extraordinära upplevelser med teambuilding och meningsfulla samtal. Vill ni njuta av en lunch i fantastisk vildmarksmiljö, utmana era sinnen under en safari eller utforska andra spännande aktiviteter, handplockade av våra reseexperter? Vi hittar det bästa upplägget för just ert företag!

Skapa en fokuserad gemenskap

När ni tar ett steg bort från vardagens brus och distraktioner skapar ni en unik miljö för att bygga starka relationer och fördjupa er förståelse för er omvärld. En safari ger er möjligheten att inte bara lära mer om världen omkring er, utan också att upptäcka nya sidor hos er själva.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Göteborg, Haninge, Malmö, Stockholm

Prisklasser

$$

Steven&Friends är ett förmedlingsföretag för safariäventyr och solresor till Tanzania och Zanzibar. Vi erbjuder unika upplevelser för både privatpersoner och företag.

Safariäventyr till Tanzania och Zanzibar

Vi har ett brett kontaktnät och lång erfarenhet, och arbetar med professionella researrangörer som håller en hög servicenivå. Steven&Friends är även miljö- och kvalitetsmedvetna.

Företag

För företag erbjuder Steven&Friends specialdesignade resor som kombinerar teambuilding och meningsfulla samtal med spännande aktiviteter i den afrikanska naturen. Dessa resor är ett sätt att skapa engagemang, företagskultur och en fokuserad gemenskap.