SPACE Stockholm

EventTjänster

SPACE Stockholm

SPACE är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm. En fysisk mötesplats för den digitala generationen. Här kombineras några av de viktigaste ingredienserna inom digital kultur – gaming, musik, content creation och digitalt know-how, allt under samma tak. Ett inkluderande hus där människor kan träffas, samarbeta och skapa tillsammans – ett community där nya formationer och affärsidéer tar fart.

Möten & Event

Med påkostad teknik inom ljud, ljus och bild är våra eventlokaler utformade att skapa bästa tänkbara förutsättningar för fysisk dagkonferens, hybridevent, konsert, och mycket annat.

SPACE Arena

En av Europas största permanenta LED-skärmar, 449 bekväma sittplatser och ett ljudsystem som känns i hela kroppen. Space Arena är en mäktig lokal som både är tidlös och i framkant. En hypermodern och mångsidig scen mitt i city.

Genom en separat ingång vid Sergels torg kommer du in i hjärtat av Space – vår mäktiga arena. Det här är en mötesplats med oändliga möjligheter. Kanske ska du lansera ett nytt spel? Anordna en livepodd? Hålla ett seminarium eller konferens? Space Arena är skapad för att möta alla tänkbara behov inom gaming och underhållning. Den har hittills fungerat som allt ifrån konsertlokal och e-sport arena till plats för tv-produktioner. Bara fantasin sätter gränser.

Lokalen har utformats med mycket kärlek och utrustats med den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild. Tack vare att den är formad som en tårtbit har alla 449 sittplatser fri sikt över den 58m2 stora scenen. Bakom den sträcker sig en 100m2 välvd LED-skärm med 8k upplösning, som oavsett om du visar film, demonstrerar ett spel eller använder den som backdrop ger publiken en wow-känsla.

Ljudsystemet är signerat det franska premiummärket L-Acoustic. De integrerade högtalarna är placerade runt om i lokalen ger en ljudupplevelse som känns i maggropen. Tillsammans med ett ambitiöst ljussystem blir upplevelsen maxad.

Om du vill sända live erbjuder streamingstudion den möjligheten. Den ligger i direkt anslutning till arenan och är utrustad med mikrofoner, skärmar och kameror. Här kan du sända direkt ut på arenans LED-skärm, eller till miljontals tittare via länk. Tekniken på arenan sköts av Creative Technologies, som hjälper till med allt från enkla presentationer till avancerade livesändningar.

När du letar efter en stor eventlokal mitt i Stockholm som ger besökarna en upplevelse utöver det vanliga är Space Arena rätt ställe.

Större möteslokaler

konferensrum som väcker kreativiteten till liv.

Flesta av våra lokaler är utrustade med kameror, integrerat ljudsystem och en stor skärm med knivskarp upplösning är lokalerna är optimala för både livestreaming och fysiska möten. Inspirerande lokaler som passar utmärkt för kreativa möten, mitt i Stockholm.

Möteslokalerna har panoramafönster ut mot Stockholms stadskärna med inspirerande utsikt. Rummen tar är ca 90m2 vardera och rymmer upp till 70 personer.

Lokalerna har utformats med ett växande behov av digitala lösningar i åtanke. Tack vare ett lätthanterligt kamerasystem, integrerat ljudsystem och Samsungs skärm med knivskarp upplösning – utmärkt lokal för livestreaming och hybridevent. Vid behov skräddarsyr vi ett paket med kunnig personal.

I direkt anslutning till våra större lokaler ligger Panorama, som är knutpunkten för våra lokaler på plan 1. Här serveras lunch och fika för deltagarna med samma spektakulära utsikt som inne i Creative Corner. Från Panorama når man även våra tre studios – för podcastinspelning, broadcasting, och fotografering. Möjligheterna att anpassa lokal efter behov är alltså många – det går lika bra att hyra ett av rummen som hela våningsplanet.

Oavsett om du ska hålla en stor konferens, en årsstämma eller en mindre workshop, kommer deltagarna uppleva Creative Corner som en inspirerande plats som väcker kreativa tankar och idéer.

Mindre möteslokaler

Våra mindre mötesrum bokas direkt i vår kalender. Här finns allt du behöver för fysiska och digitala möten – såsom LED-skärm, webbkamera och bekväma sittmöbler.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Mötesrum och konferensanläggning för 4-449 personer
Space ligger i den femte Hötorgsskrapan precis invid Sergels torg.