Sergel HUB

EventTjänster

En plats för alla tillfällen

I våra nya, moderna och flexibla lokaler i hjärtat av Stockholm finns möjlighet att skapa unika miljöer för alla typer av evenemang. Vi levererar tekniska lösningar, mat och dryck av yttersta klass. Dessa lokaler är perfekta för dig som vill skapa event med en egen prägel på.

Hos oss på Sergel Hub hittar du alltid den perfekta lokalen. På generösa 2500 kvm
i ett plan vi ta emot uppemot 1000 gäster fördelat på 6 lokaler.

Låt dig inspireras av starka namn som Niklas Ekstedt och Karl Ljung som säkerställer
en oöverträffad upplevelse. Varför inte låta någon av Stureplansgruppens olika restauranger och krögare överraska deltagarna under en lunch eller middag? Spesso, L´Avventura, Hillenberg eller APO bara för att nämna några av våra fantastiska varumärken.

Vi anser att middagen ska ses i sin helhet, där maten och drycken som serveras ska kännas genomtänkt och balanserad, allt från vinet till den alkoholfria dryckesupplevelsen.

Event & Fest

Hos oss på Sergel Hub hittar du alltid den perfekta lokalen för storslagna event, stora som små. Vi har stora, öppna och flexibla ytor som passar alla typer av evenemang. På ett våningsplan om generösa 2500 kvm kan vi ta emot från 10 uppemot 1000 gäster fördelat på 6 lokaler – där den största lokalen tar upp till 600 personer sittande. Tillsammans med vår projektledare skräddarsyr vi er konferens, mässa eller middag tillsammans med er.

Ni hittar oss på Sveavägen 10 precis intill Sergels Torg. Nära alla tänkbara förbindelser som gör det smidigt för gästerna att ta sig till Sergel Hub – och hem.

Aktiviteter

Laga mat med stjärnkockar hemma
Ett förslag på en aktivitet vi kan erbjuda som är ett väldigt uppskattat alternativ. Vi sätter ihop en fantastisk meny där vi skickar hem råvaror och recept till era medarbetare. Livesänd från vår studio och Livekök. Ni lagar maten hemma tillsammans med våra kockar. Utvalda från ert företag kan vara på plats och presentera eget innehåll i kombination med matlagningen. Kontakta oss för ett skräddarsytt koncept.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

Hos oss på Sveavägen 10 hittar du alltid den perfekta lokalen. På generösa 2500 kvm i ett plan kan vi ta emot uppemot 1000 gäster fördelat på 6 lokaler. Vi kombinerar gärna lokaler och upplägg efter önskemål. Kontakta oss med dina önskemål och idéer.