Rönneberga konferens

EventTjänster

En plats att drömma sig tillbaka till

På Lidingös vackraste udde ligger Rönneberga, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969, nu tar vi traditionen med oss in i samtiden och fortsätter att bjuda in till inspirerande möten med utsikt över Stockholms inlopp. Borta bra, på Rönneberga bäst!

Borta bra, på Rönneberga bäst

I natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm!
Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester sedan 1969. Men Rönneberga Konferens är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Känslan av värme och gemenskap smittar av sig på gästerna. Anläggningen har byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet, en plats att längta tillbaka till.

Work & Play

Håll er konferens på läckra Rönneberga, här väntar den härliga kombinationen av arbete, härliga miljöer, god mat och roliga aktiviteter!

Skapa den perfekta kombinationen av arbete och lek, vi har tagit fram ett erbjudande som är oemotståndligt!

Work and Play för dig som vill skapa en riktigt minnesvärd konferensdag på Rönneberga tillsammans med hela teamet.

Hos oss väntar en bred variation av konferenslokaler med full teknisk utrustning, riktigt god mat, roliga aktiviteter och slående vackra omgivningar. Lidingö från sin bästa sida!

Dagspa

Unna dig en dag i vårt ljuva spa! Vårt Badhus med pool, bubbelpooler, bastur, gym, regndusch och relaxavdelning bjuder in till dagspa.

Pris från 350 kr/person beroende på dag och tid. Bokas bäst online!

Önskar du en härlig massagebehandling erbjuder vi flera behandlingar i vårt spa. Borta bra, på Rönneberga bäst!

Dagmöte med aktivitet

Boka en effektiv mötesdag på ljuva Lidingö. På er dagkonferens med aktivitet sätter ni agendan och för arbetet framåt med havet precis utanför fönstret.

I paketet ingår möteslokal och en aktivitet som ni väljer från vårt breda utbud.

Avsluta med en vällagad trerättersmiddag.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

Avkoppling på Rönneberga - unna dig en dag i vårt ljuva spa!
Ladda batterierna i badhuset. Rönnebergas läckra badhus är öppet för weekendgäster, konferensbesökare och dig som vill sätta guldkant på vardagen.

Rönneberga är den perfekta platsen att ta en paus från vardagsbestyren på. I badhuset kan du simma, bada, basta, träna och slappa i en av våra avslappningsbäddar.

Du har tillgång till pool, bubbelpooler, gym, torr- och ångbastu samt relaxavdelning. Skåla för din spadag med ett glas bubbel eller en hälsosam juice!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

Spela padel på Rönneberga året runt!
Äntligen är våra padelbanor öppna och du kan boka speltid! Självklart kan du hyra racket och köpa bollar i vår reception.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

Vi erbjuder 98 hotellrum och totalt 148 bäddar i tre olika byggnader. Samtliga rum har nyligen genomgått en renovering och är modernt inredda med nordisk touch. De flesta rum har havsutsikt medan alla rum har en sitthörna, platt-TV och skrivbord.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

På Rönneberga finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, alla utrustade med nya projektor och wifi. I största lokalen, Odin, finns plats för upp till 220 personer i biosittning. På Rönneberga finns många olika ställen som inbjuder till samtal och möten i mindre grupper, bland annat deras lounger, puben, Skärgårdstorget och Vingården. Det finns också traditionella grupprum med whiteboard och blädderblock att tillgå.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$$

I Rönnebergas nyrenoverade restaurang Verandan njuter du av dina måltider med utsikt över fjärden.

Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur de väljer leverantörer till att minska matsvinnet och naturligtvis ger en given plats det gröna från växtriket på menyn.

Det dukas upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan du säga hej till kockarna som alltid är beredda på att ge dig tips, råd och kanske dela ett hemligt recept. Fokuset ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn.

Vid lunch dukar vi upp en rejäl buffé med ett dignande salladsbord, här får växtriket ta plats. Till detta serverar vi dagens soppa, varmrätt och ett smakrikt vegetariskt alternativ. Efter lunchen serveras kaffe och hembakt kaka.

Till kvällen serverar vi en moderna tre-rätters middag med Höggarnsfjärden som en stämningsfull kuliss.