Rollin Bistros Gamlestaden AB

EventTjänster

The Urban Option!

Stämningsfull och avslappnad restaurang i Gamlestaden med unika eventmöjligheter!
Backyard är en rymlig urban lokal på 500 kvm intill Gamlestaden, ett avskilt kulturellt industriområde. Lokalen rymmer 250 sittande gäster och passar perfekt för bröllop och fester- privat eller med företaget. Tillgång till en härlig privat innergård är inkluderad.

Tillgänglighet för bokningar är måndag-lördag mellan kl. 17-01 (om senare önskas är det förhandlingsbart mot en extra kostnad, meddela oss vid intresse). Vi hjälper er att skräddarsy er meny med lokala råvaror och fokus på Street Food från det Asiatiska och Amerikanska köket. I lokalhyran ingår mikrofon, städ, högtalare, servis och professionell personal (bartenders, kockar och serveringspersonal).

Vi hjälper er att anordna en fulländad fest i coola lokaler med all service inkluderad. Kontakta oss för frågor och bokningar!

Slutna bokningar & Catering

Chambre Separee
Abonnering av hela restaurangen
Food trucks

rollin' bistros

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$$

Kategori

Asiatiskt Catering Hamburgare Pizza

Vi hjälper er att anordna en fulländad fest i coola lokaler med all service inkluderad.

Vi hjälper er att skräddarsy er meny med lokala råvaror och fokus på Street Food från det Asiatiska och Amerikanska köket. I lokalhyran ingår mikrofon, städ, högtalare, servis och professionell personal (bartenders, kockar och serveringspersonal).

Mat

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Kategori

Catering Food Truck

Hyr vår foodtruck till nästa event! Rollin Bistros började rulla på Sveriges gator år 2014 och sedan dess har vi caterat offentliga tillställningar, härliga privata fester och roliga företags gig.

I offerten inkludderas alltid framkörning, upprigg, kockar, alla serveringsartiklar, sophantering i anslutningen till Food trucken, go' service, musik, menyer, ljusslingor och vänster!