PS Ljud AB

EventTjänster

Tjänster

  • Ljus / ljud

Regioner

  • Ängelholm
  • Båstad
  • Halmstad
  • Helsingborg
  • Skåne

Huvudkontor

Gevärsgatan 40, 26262, Ängelholm

+46703175451

PS Ljud AB

Vi är den lokala ljuduthyraren i nordvästra Skåne, som utgår ifrån Ängelholm. PS Ljud tillhandahåller smidiga högtalarsystem av hög kvalitet från marknadsledande JBL pro. Våra paketlösningar är noga utvalda och sammansatta för att underlätta användandet för våra kunder. Vår vision är att erbjuda högtalarsystem med konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa ljudkvalitén.

Ljud, ljus och bild

Vi har ett brett sortiment av utrustning inom ljud, ljus och bild. Utöver våra populära ljudsystem ifrån JBL har vi trådlösa mikrofoner, mixerbord, DJ-bänk, projektor & duk, moving heads, rökmaskiner och eldkastare, allt för att skapa det bästa eventet.

Paketlösningar

Vi erbjuder smidiga paketlösningar med högtalare som enkelt kan anslutas till telefon och dator. Från hemma festen till studentflak, löp-arrangemang och företagskonferenser så kan vi tillhandahålla rätt utrustning. Vi har även ett brett sortiment av ljuseffekter, dekorationsbelysning, rökmaskiner samt annan kringutrustning för ett lyckat event.

Bröllop

Bröllop är för många en av de finaste dagarna i livet, allt måste vara perfekt och inget får gå fel!
Vi har hjälpt många brudpar med ljud, ljus och bildteknik genom åren, så vi vet vad som krävs för ett lyckat event. PS Ljud finns med er hela vägen, och vi kommer gärna med tips & idéer för att bidra till att arrangemanget blir så bra som möjligt.

Speaker

Oavsett om du ska tala på ett bröllop, en mässa eller vid ett sportarrangemang behöver du bra och ändamålsenliga mikrofoner. Vi erbjuder smidiga lösningar med både handhållna mickar och headset från marknadsledande Shure. Med lång erfarenhet av större utomhusevent, vet vi vad som krävs oavsett väder. Behöver du konsultering i val av utrustning, kontakta oss så hjälper vi dig.

Ljus / ljud

Skicka förfrågan

Region

Båstad, Halmstad, Helsingborg, Skåne, Ängelholm

Prisklasser

$

Vi kan med trygghet guida dig till rätt val av ljud, ljus och bildutrustning, så tveka inte att ta kontakt med oss.