Östergårds

Med kärlek till maten och service från hjärtat skapar vi möten som berör!

EventTjänster

Mat, fest & möten

På Östergårds lagar vi allt från grunden. Säsongens råvaror gör smakerna och de ska upplevas. Våra duktiga kockar gör allt från härliga frukostar till festliga bröllopsmenyer och 100 hemlagade smaker på vårt julbord. Vi älskar ärlig mat lagad med kärlek!

Fest och bröllop

På Östergårds bjuder vi till fest i den vackra 1700-talsgården eller i den ombonade röda Ladan.
Här höjs champagneskålen i någon av våra salonger eller utomhus i parken innan gästerna sätter sig till bords.
Vi har plats för både mindre och större sällskap, upp till 130 sittande gäster, i samma rum.
Men ingen riktig fest utan dans. Med liveband eller DJ infinner sig den rätta partystämningen.
Och i baren står vår bartender redo.

Konferens

Att förlägga affärsmötet, medarbetarträffen eller kick-offen till en inspirerande plats ger alltid ett bättre resultat.
Östergårds erbjuder en skön miljö med äkta 1700-tal blandat med modern design och teknik.

Östergårds är medlemmar i Svenska Möten
Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Östergårds är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Östergårds äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige.

Catering

Beställ färdiglagad mat hem eller till arbetet. Anledningarna att fira kan vara många! Vi lagar maten till din födelsedag, disputationsmiddagen, aw;n på kontoret eller studentmottagningen.

Vi erbjuder ett brett utbud av mat för alla tillfällen tillagat från grunden. Välj mellan härliga bufféer, mingelvänlig mat, lyxiga kanapéer och tilltugg.

Östergårds caterar mat till hela Stockholm med omnejd. Givetvis har vi tillgång till personal som sköter allt på plats så att du skall kunna slappna av och njuta av en lyckad tillställning!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Östergårds erbjuder konferensmöjligheter i en härligt rofylld miljö. Som avslut på konferensen föreslår vi en aktivitet under riktigt roliga och avslappnande former. Våra hel- och halvdagspaket kombineras gärna med nedanstående aktiviteter:

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Östergårds erbjuder konferensmöjligheter i en härligt rofylld miljö. Som avslut på konferensen föreslår vi en aktivitet under riktigt roliga och avslappnande former.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Beställ färdiglagad mat hem eller till arbetet. Anledningarna att fira kan vara många! Vi lagar maten till din födelsedag, disputationsmiddagen, aw;n på kontoret eller studentmottagningen.