Nybynäs Event & Design

EventTjänster

Nybynäs Gård

Historia och tradition möter modern design i vår fantastiska lokal Magasinet, en nyrenoverad lada med industriell elegans, modern teknik omgiven av vacker miljö. Nämnde vi sjöutsikten?

Vi erbjuder uthyrning av Nybynäs Gård, Magasinet till bröllop, fest samt skräddarsydda event för företag.

Magasinet

Ni möts av en helt unik lokal där nyrenoverad industriell elegans möter den rustika känslan i en lada och maskinhall som stått i generationer.
Dansgolv, middagsdel, loungedel med öppen spis, 9st gästtoaletter, bar, terrass med pergola och utebar samt 2 fullt utrustade privata loger med badrum gör vår
unika och rymliga lokal perfekt för fester för små och stora sällskap!

Bröllop och fest

Hyr lokalen och sätt din egna prägel och planera upplägget precis som du vill - eller nyttja vårt stora partnernätver! Vårt upplägget ger det dig frihet att välja vilka leverantörer du vill jobba med. Du är inte begränsad till våra samarbetespartners, även om vi tycker dom är bäst på fest. Varför inte hyra en foodtruck, aragera en galamiddag med tre-rättersmeny, eller en härlig buffé tillagad på vår öppna eldstad.

Priser
Helg (fredag-söndag)

45 000 kr

Vardag (tisdag-torsdag)

31 000 kr

En veckodag
19 000 kr

I priset ingår tillgång till vår lokal Magasinet och tillhörande gårdsyta, möblemang och en svårslagen inredningsnivå.
Ni kan ta med egen dryck och vi har bra kontakter för mat, personal, fotografering, transport, boende, vigselförrättare, osv. som vi gärna sätter er i kontakt med!

Företagsevent

Med utsikt över Mälaren, hagar och skog i en lantlig miljö är det lätt att få en paus i vardagen och öka kreativiteten tillsammans med dina kollegor.

Nybynäs Gård lämpar sig likväl för en konferens som en fest, eller varför inte en kombination?Vi skräddarsyr alltid ditt event för att det ska gå hand i hand mera era önskemål! Tillsammans med vårat breda nätverk av leverantörer för mat och dryck, personal, bartenders, aktiviteter, underhållning, fotografering, transport, boende med mera kan vi skapa ett oförglömligt event.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Västerås

Prisklasser

$$

Historia och tradition möter modern design i vår fantastiska lokal Magasinet, en nyrenoverad lada med industriell elegans, modern teknik omgiven av vacker miljö. Nämnde vi sjöutsikten?

Magasinet

Bröllop

Företagsevent