Melderstein Herrgård

Fest och konferens året runt!

EventTjänster

Melderstein Herrgård

Melderstein Herrgård ligger vackert och ostört efter väg 760, 12 km från Råneå och E 4:an. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix.
Melderstein Herrgårds gamla bruksmiljö har en speciell harmoni och atmosfär.

Vi vill att din vistelse på Melderstein ska vara en tid att minnas!

Vi har moderna rum med dusch & wc, restaurang med plats för 100 gäster, fullständiga rättigheter, konferenslokaler, bastu och eget kapell som rymmer mer än 100 personer. I de vackra omgivningarna finns fina strövområden med minnen från Meldersteins brukshistoria.
Vi har öppet hela året för grupper och sällskap.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Luleå

Prisklasser

$$

Snöskoter, hundspann, norrskenstur, snöskosvandring eller bastu. Vår omgivning är fantastisk att vistas i, oavsett årstid.

Aktiviteter på Melderstein

Vi vill att din vistelse på Melderstein ska vara en tid att minnas. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse så har vi ett stort utbud av aktiviteter att erbjuda. Vår omgivning är fantastisk att vistas i, oavsett årstid. Här finns älven, skogarna, bergstopparna, vyerna och tystnaden. Våra engagerade och kunniga samarbetspartners ser till att era dagar fylls med härliga naturupplevelser och minnen.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Luleå

Prisklasser

$$

Våra 13 rum är uppdelade på två byggnader, herrgården och gårdshuset.

Boende

Våra 13 rum är uppdelade på två byggnader, herrgården och gårdshuset.
Grupper och sällskap kan hyra hela anläggningen året runt. För individuella gäster är Melderstein Herrgård öppen under sommarhalvåret.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Luleå

Prisklasser

$$

När ni väljer att ha er konferens eller bröllop på Melderstein Herrgård disponerar ni hela herrgården med exklusiv ensamrätt.

Konferens

När ni väljer att ha er konferens på Melderstein Herrgård disponerar ni hela herrgården med exklusiv ensamrätt. Eftersom vi bara tar emot ett sällskap åt gången kan ni använda hela anläggningen efter behov och önskemål. ”En grupp åt gången” ger bra arbetsförhållanden, fin gruppkänsla, fria tidsdispositioner, inga störningsmoment från andra gäster och goda möjligheter till egna aktiviteter.

Bröllop

Vill ni ha ett stilfullt bröllop i en historisk miljö med högt i tak och glittrande kristallkronor så kan ni med förtroende vända er till Melderstein Herrgård. När ni väljer att ha er bröllopsfest hos oss disponerar ni hela herrgården med exklusiv ensamrätt.
Eftersom inget bröllop är det andra likt så anpassar vi oss för att skapa just ert drömbröllop. Vi är flexibla och försöker följa era önskemål så långt det är möjligt.