Matsmak

MATSMAK - för alla tillfällen!

EventTjänster

Festlokal, konferens och catering i Göteborg!

Välkommen till MATSMAK i Gårda och Göteborg, endast ett stenkast från Ullevi och 10 minuters promenad till Avenyn, Svenska Mässan och Scandinavium.

FESTLOKAL och festvåning upp till 230 gäster för bröllop och fest, studentfest, firmafest, högtidsdagar, julbord, disputation, event mm. Bröllopslokal för traditionella bröllop och persiska bröllop. Även lokal för vigsel.

KONFERENS med dagkonferenser i varierande möteslokaler. Konferenslokaler från 2 upp t o m 230 personer, frukostseminarium eller evenemang. Personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson.

CATERING för alla tillfällen, både företagscatering och privatcatering. Catering till lunch, buffé, julbord, jultallrik, studentfest, bröllop, event mm.

Söker du en bra lunchrestaurang i Gårda och Göteborg, vi är varierade på temat husmankost.
Slå dig ned vid ett av våra bord i restaurangen eller ljusgården, vi tillämpar bordservering.

Lunch serveras vardagar mellan kl 11.00 – 13.30. Alltid vegetariskt, kött och fisk på menyn.

Här hittar du våra tjänster vi erbjuder!

FESTVÅNING

Festlokal och festvåning upp till 230 gäster för bröllop och fest, studentfest, firmafest, högtidsdagar, julbord, disputation, event mm. Bröllopslokal för traditionella bröllop och persiska bröllop. Även lokal för vigsel.

KONFERENS

Konferens med dagkonferenser i varierande möteslokaler. Konferenslokaler från 2 upp t o m 230 personer, frukostseminarium eller evenemang. Personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson.

CATERING

Catering för alla tillfällen, både företagscatering och privatcatering. Catering till lunch, buffé, julbord, jultallrik, studentfest, bröllop, event mm.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Matlagningskväll med matlagningskurs på MATSMAK i Göteborg!
Boka en trevlig matlagningskväll med matlagningskurs tillsammans med kollegor, vänner eller familj i MATSMAKs restaurangkök på Drakegatan 1 i Gårda. Vi kallar det Kock & Vänner där vi vågar utlova en spännande upplevelse av matlagning i gemytliga former.

Vi dukar upp med råvaror och vad som behövs i vårt restaurangkök på Drakegatan 1 i Gårda och bidrar med förkläder och kockmössor mm.
Vi har tre inriktningar, välj ”Fisk och Havets delikatesser”, ”Asian fusion” alt. ”Kött & Vilt”.
Program för matlagningskvällen:
Gästerna samlas ca 17.30 (eller när det passar) för en välkomstdryck
Köksmästaren berättar om mat & smak, ger lite tips, berättar om menyn och delar in deltagarna i grupper (oftast förrätt, huvudrätt, efterrätt)
Våra kockar finns självklart på plats under hela kvällen för att hjälpa er med matlagningen.
Maten tillagas under kockarnas överinseende. Matlagningspasset brukar vara i ca 1,5 tim
Middagen serveras. Vi tar hand om uppläggning, servis och disk (men de deltagare som önskar vara med ”bakom kulisserna” för att t.ex. lägga upp maten är förstås välkomna ut i köket)
Avslut normalt ca kl 22.30

Pris per person: 1.395 kr exkl. moms, 1.563 kr inkl. moms
Minimum 15 personer.
Priset för matlagningskursen innefattar matlagningspasset och middagen samt en välkomstdrink. Middagsdryckerna tillkommer.

Asien knackar på – en Asiatisk fusioninspirerande kväll

Vi samlas och inmundigar något gott samtidigt som Köksmästaren inleder med information om mat, vin, och kvällens tema, Asian fusion.
Till förrätt kommer vi att göra Asiatiska smårätter i form av färsk fisk, skaldjur och vegetariska alternativ i olika former.
Vi serverar på klassiskt vis och med tillbehör från de Asiatiska smakerna.
Vi fortsätter med varmrätt. Här möts nya spännande smaker från Asien och Svenska kokkonster. Vi kommer att arbeta med kött, fisk och grönsaker, dessutom gör vi en variant av olika små rätter i en mer modern tappning som vi serverar som en sharingmeny – ”sharing is caring ”. Fat serveras med olika delar av varmrätten och väljer själv det man vill ha på sin egen tallrik. Ett utmärkt och trevligt sätt att umgås med både nya och gamla vänner och kollegor.
Som avslutning gör vi en fräsch Asiatisk dessert, något att verkligen se fram emot och att få avnjuta.

Pris per person: 1.395 kr exkl. moms, 1.563 kr inkl. moms

Fisk och havets delikatesser

Vi samlas och smuttar på något gott samtidigt som vi pratar om mat, vin, fisk och skaldjur.
Här har ni möjligheten att ställa frågor som rör fisk och skaldjur samt att snappa upp några sköna knep som man kan briljera med på hemmaplan.
Vi börjar med ett ostron, där vi visar hur man öppnar och sedan går vi över på det bästa som havet har att erbjuda.
Vi kommer att gå igenom hur fisk ska rensas och fileas samt det bästa tillagningssättet för aftonens utvalda fiskar.
Havskräftor av den bästa kvaliteten, pilgrimsmusslor, och lite suprise från havet.
Vi kommer att gratinera, steka, blanchera råvarorna till perfektion, även skal och restprodukter kommer tas omhand på bästa sätt, även goda tillbehör kommer att tillredas så som såser, grönsaker och rotfrukter.
Som avslutning kommer vi göra en chokladdoftande dessert som toppas med bär och något knaprigt.

Pris per person: 1.395 kr exkl. moms, 1.563 kr inkl. moms

Kött och Vilt

Vi samlas och dricker något gott och pratar om det som sker under kvällen.
Här presenterar köksmästaren kvällen råvaror som ska tillredas under aftonen, allt från kossans fina oxfile till den marmorerade entrecoten.
Vi kommer även att visa lite av det vilda köttet.
Utöver det kött som kommer förberedas kommer även såser och goda tillbehör tillredas.
Som avslutning gör vi en en vaniljdoftande chokladdessert med bär och något knaprigt.

Pris per person: 1.395 kr exkl. moms, 1.563 kr inkl. moms

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Boka en egen vinprovningskväll!
Vi skräddarsyr en vinprovning för företaget eller kompisgänget. Föreslagna teman kan vara 6 röda viner och chark, Ost– och vinprovning, Italienska viner, mogna viner från 80– och 90-talet, Pinot Noir provning m.m. Vår sommelier Marcus uppfyller de flesta önskemål.

Givetvis kan ni kombinera vinprovning med matlagningskvällen om så önskas!

Pris per person: kontakta oss för prisförslag

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Här finns ljusa, fräscha, rymliga mötesrum för dagkonferenser, med utrustning som uppfyller alla tänkbara tekniska behov – samtidigt som verksamheten i mångt och mycket kretsar runt matlagning och servering. Varje dag serveras lunch i restaurangen som förövrigt finns i samma plan, nära och praktiskt.
Helhetslösningar med professionella konferenslokaler och konferenspaket med mat, snacks, kaffepauser och ev. kvällsprogram som t.ex. matlagningskurs och vinprovning arrangeras. Njut av en härlig uteservering med västerläge och utsikt mot Mölndalsån där man kan koppla av i solskenet.
Gott om parkeringar i närområdet erbjuds. Restaurangen erbjuder varje dag en fisk, kött och vegetarisk rätt tillsammans med en härlig salladsbuffé. Inriktningen är traditionell husmanskost. På menyn finns även klassiker såsom Havets Wallenbergare, Köttbullar med potatismos, Caesarsalled med kyckling eller varmrökt lax, bara att välja.
Bar med fullständiga rättigheter finns också.

”Våren” - luftig konferenslokal med plats för stora och små grupper

Konferenslokal ”Våren” är ett stort och ljust konferensrum med plats för alla.
Valfri möblering beroende på antalet gäster. Plats för upp till 100 personer.
Teknisk utrustning med takmonterad projektor, elmanövrerad filmduk, elektriska mörkläggningsgardiner, whiteboard, högtalarsystem, trådlös mikrofon samt sladdmikrofoner, blädderblock, trådlöst internet.
Biosittning: max 100 personer
Skolsittning: max 60 personer
U-bord: max 28 personer
Styrelsesittning: mex 28 personer

”Hösten” – konferensrum med styrelsesittning

Konferenslokal Hösten fungerar utmärkt som styrelserum och styrelsesittning och är lämplig för mindre arbetsgrupper upp till 10-12 personer. Ett bra konferensrumrum för både informella och formella konferenser. Här finns väggmonterad TV och trådlöst WiFi samt blädderblock. Här sitter du i sköna och bekväma stolar hela dagen. Runt lång- och kortsida finns även en bekväm inbyggd soffa.
Max 10-12 konferensgäster rekommenderar vi i detta mötesrum.

”Sommaren” – grupprum

Mötesrum ”Sommaren” är ett litet grupprum med plats för de personer som jobbar under friare former. Här kan du även inta vår lunch under mötet om så önskas.
Max 4-6 st personer rekommenderas.
Whiteboard, blädderblock och WiFi i rummet.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Festlokal och event för företag och privatpersoner med 40 års erfarenhet. Ni disponerar en egen festlokal från 10 till 230 personer, även bröllopslokal. Vi har tidigare drivit Parc la Reine Festvåning i Örgryte och Festvåningen i Odd Fellowhuset.
Privata fester och företagsevent arrangeras regelbundet såsom födelsedagsfester, bröllop, disputationer, bankett, kickoff, julbord, studentfest, minnesstund mm.
Flera alternativ beroende på antalet gäster finns att välja på i våra festlokaler. Allt ifrån små sällskap upp till 230 gäster. Tveka inte att kontakta oss för en visning och ett kostnadsförslag.
Vi har även egen bar med fullständiga rättigheter.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Kategori

Asiatiskt BBQ Catering Fisk Fågel Hamburgare Kött Pizza Veganskt Vegetariskt

Catering till fest, bröllop och för alla tillfällen i och utanför Göteborg!
Catering med MATSMAK i Gårda och Göteborg är ett enkelt val. Gör det lätt att servera mat när du bjuder in vänner eller kolleger och vill slippa alla bekymmer.
Ordna maten utifrån dina önskemål, vare sig det gäller catering i Göteborg, bröllopscatering såsom en bröllopsbuffé eller catering för fest, födelsedagsfester, julbord, bröllop, lunch eller disputation. Företagsevent, företagsfester samt konferenser tillhör givetvis också vårt cateringområde. Så oavsett om du är privat eller företag så har vi lösningen för dig.
Vi hjälper dig med buffé till studentfest, mingelmat, snittar och tapas, bufféer, julbord, bröllopscatering, grillparty, kickoff mm.
Vi kan leverera till dig mot leveransavgift. Det går givetvis bra att hämta maten hos oss också.

Julcatering – Julbord, jultallrik, juldelikatessfat i Göteborg 2022

Äntligen är det dags för julcatering av julbord, juldelikatessfat och jultallrikar!

Avnjut vårt klassiska julbord med noga utvalda råvaror, mer än 40 års erfarenhet.
Vår jultallrik är portionsupplagd och juldelikatessfatet är framtaget med noga utvalda råvaror som hör julen till.
Jultallriken finns även som vegetariskt alternativ, se nedan.
Klassiskt julbord: Minimum 25 st/beställning
Jultallrik: Minimum 1 st/beställning.
Juldelikatessfat: Minimum 8 st/beställning.

Nyårscatering i Göteborg 2022 – Nyårssupè – Nyårsmiddag för avhämtning

Vi önskar dig ett GOTT NYTT ÅR! Boka i tid, 2021 blev det fullbokat!

I mer än 30 år har vi levererat nyårscatering och nyårssupé till företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd. Boka enkelt din nyårsmiddag för avhämtning på nyårsafton. Även i år väljer du själv vilken förrätt och varmrätt du önskar, se vår nyårsmeny längre ned på sidan.
Minimibeställning: 1 st (ja det stämmer, sitter du ensam på nyårsafton så ordnar vi detta såklart!)

Festmenyer – Catering

Boka en härlig 3-rätters festmeny till din privata fest eller företagsevent!
Vår köksmästare har tagit fram en härliga festmenyer med noga utvalda råvaror för bästa smakupplevelse utöver det vanliga. Du väljer fritt och komponerar själv ihop din festmeny som passar bäst.
Pris catering av 3-rätters festmeny: 450 kr (min. 15 pers.)