Malin Ewerlöf

Din personliga tränare i löpning och löpteknik

EventTjänster

Om mig

Förutom löpning som tagit de mesta av min tid under många år så är jag utbildad friskvårdskonsulent, gått en kortare kurs i massage, jobbat som cykelbud ( Ryska Posten ), jobbat på back office på Matteus Fondkommission, jobbat som säljare på Axa, hållit i friskvårdsupplägg för personalen på större företag. Förutom mitt jobb som PT för motionärer så föreläser jag en hel del.

Mina tjänster

Föreläsningar

Jag berättar med utgångspunkt från min över 20-år långa karriär som elitlöpare hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig till att få in träning i din vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande till något positivt?

Underhållning

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Kategori

Föreläsare

Din personliga tränare i löpning och löpteknik

Föreläsningar

Vikten av att våga sätta höga mål. Vad krävs för att lyckas? Hur ser vägen ut mot ett utsatt mål? Hur vänder man ett misslyckande till något positivt?
Jag berättar med utgångspunkt från min över 20-år långa karriär som elitlöpare om hur konsekvent handlande och uthållighet skapar resultat – både idrottsligt och i vardagen. Jag kommer också att prata om hur jag hanterar nervositet och hur jag lyckas pussla ihop träning på hög nivå med vardagslivets alla andra utmaningar.