Majornas Bryggeri

EventTjänster

Kärlek och öl sedan 2014

Majornas Bryggeri är ett småskaligt hantverksbryggeri där passionen för öl och ölkultur ligger i fokus. Bryggeriet har sitt ursprung i hembryggningsrörelsen och grundades 2014. Vi brygger olika ale, porter och lager och våra öl finns för närvarande tillgängliga på ett tjugotal Göteborgskrogar, främst i stadsdelen Majorna.

Hösten 2019 installerades ett nytt bryggverk och nya jästankar. Samtidigt öppnade vi också en bryggeripub. Det är den första i sitt slag i Göteborg, med plats för ett hundratal sittande gäster och full insyn i vår produktionslokal. I bryggpuben erbjuder vi förutom mat och öl också ölprovningar, bryggkurser, bryggerivisningar och andra event som ofta, men inte nödvändigtvis, har med öl att göra. Vi kan också erbjuda externa event såsom ölprovningar eller föreläsningar om öl på företag, andra krogar eller på mässor.

Göteborgs ölkultur blomstrar och vi är glada och stolta över att kunna vara en del av den. Vi älskar våra lokala kollegor och i vår pub serverar vi nästan uteslutande lokalproducerad hantverksöl.

Ölprovningar, bryggerivisningar, bryggkurser, ölföreläsningar om öl, ölutbildningar, mat och ölparning, öl med egen etikett, specialöl, fester, möte/kick off/personalevent

Vi är ganska flexibla och diskuterar gärna era önskemål och behov för att ta fram något som är skräddarsytt för er. Så enklast är att skicka oss ett mejl eller slå en signal så tittar vi tillsammans på vad kul vi kan hitta på som passar er (och oss) bäst! Vi har projektor, skärm, whiteboards, högtalare/microfon, head set och kan vid behov ev. hyra/låna/köpa det som behövs. Det finns dock vissa begränsningar och restaurangen/puben rymmer max 150 personer varav cirka 70 är sittplatser medan bryggeriet rymmer ungefär 30 personer vid en visning/provning. Vårt kök är vegetariskt och vi har heller ingen möjlighet till catering.

ölprovning Göteborg kick off

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Kom till oss för ölprovningar, bryggerivisningar, bryggkurser, ölföreläsningar om öl, ölutbildningar, mat och ölparning, öl med egen etikett, specialöl, fester och möte/kick off/personalevent!