Lydinge Resort

En oas av aktiviteter och boende!

EventTjänster

Familjedriven resort i närheten av Helsingborg

Konferens, Hotell, restaurang SPA, golf, och padel allt på samma plats.

Konferens Boende Mat Aktiviteter

Vi på Lydinge Resort är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. Här finns aktiviteter för de som gillar sport, friluftsliv eller lyxiga njutningar för kropp och själ.

Boende

2018 öppnade vi vårt hotell som kompletterade vårt resort och gav oss 43 rum med relaxavdelning, 5 konferensrum, 1 festlokal, sjukgymnastik och givetvis vår gedigna restaurang.
Fokus har alltid varit känslan, och att vår servicenivå är jämn och hög och sträcker sig från er första kontakt med oss tills ni kör härifrån.

Konferens

Vårt mål är att Lydinge Resort ska vara den självklara platsen för möten, konferenser och företagsevent i en rofylld miljö på landet. Endast 10 minuter från Helsingborg ligger denna kompletta anläggning i trevlig miljö med natursköna omgivningar.
Stora eller små ideér, större eller mindre grupper, vi har lokalerna som passar er. Med fem konferensrum i olika storlekar och inredning har vi något för alla behov. Låt lugnet ge er fokus, restaurangen förnöja era smaklökar och hotellet ge er den vila och avkoppling som ni förtjänar.
Välkomna att boka ditt nästa möte på Lydinge.

Aktiviteter

Relaxavdelning med bastu, IR bastu och jacuzzi.
2 st nya boulebanor.
Padelhall med 6 dubbelbanor inomhus.
Golf putting aktivitet.
Golfa på driving rangen eller 18 hål.
Motionsslinga 2.5 km eljusspår.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Helsingborg

Prisklasser

$

I vår padelhall kan du förvänta dig en toppmodern anläggning med 6 högkvalitativa padelbanor med 9.5m takhöjd loungemiljö och skön atmosfär.

Padelhall

Toppmodern anläggning

Turneringar

Lydinge Resort är det givna valet som värd för turneringar, läger, företagsevent och kurser. Flertalet aktörer har förlagt sina tävlingar här så som; Travel4you, Femme Open och Svenska Padelligan.

Padeltränare Andreas Johansson

”Här på Lydinge har vi helt unika förutsättningar. En helhet som höjt professionaliteten flera nivåer för min verksamhet med restaurangen, mötesrum för samtal och det jobb vi gör utanför banan och inte minst relaxavdelningen där spelarna kan ladda upp inför nästa pass eller återhämta sig efter en tuff träningsvecka/tävlingshelg. Banorna är av hög kvalitet och hallen har ljus och skön miljö.
Vi har ofta besök av spelare utifrån och det är med stolthet vi bjuder in dem till oss här på Lydinge”.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Helsingborg

Prisklasser

$$

Helsingborgs vackraste golfhotell. Vi på Lydinge Resort är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. När du bokar en golfweekend hos oss på Lydinge Resort får du ett komplett golfpaket med både hotell, golfbanor, restaurang och avkoppling.

Golfpaket

Golfpaket med en greenfee
-Logi
-Greenfee
-3 rätters middag
-Frukostbuffe

Kurser

-Svingkurs
-Närspelskurs
-Puttkurs

Lektioner

En mycket trevlig och bra lektions form är spellektion/coaching på banan då man får träna i skarpt läge. Självklart så kan vi också anordna träning för kompisgäng och företag, hör av er så skräddarsyr vi en lösning för just er!

Boende

Skicka förfrågan

Region

Helsingborg

Prisklasser

$

Mysigt familjedrivet hotell, 2018 öppnade vi vårt hotell som kompletterade vårt resort och gav oss 43 rum med relaxavdelning, 5 konferensrum, 1 festlokal, sjukgymnastik och givetvis vår gedigna restaurang.
Fokus har alltid varit känslan, och att vår servicenivå är jämn och hög och sträcker sig från er första kontakt med oss tills ni kör härifrån.

Svit med terass

Vår största svit på ca 65 kvm ligger ensam på 3:dje våningen, och har 270 graders view och stor terass. Sviten består av 2 dubbelrum, badrum, vardagsrum med kök och terass. Fritt wi-fi, platt TV, garderob och lounge möbler.

Premium Dubbelrum twin med balkong

Våra dubbelrum med balkong ligger på våning 2 med härlig utsikt över granskande natur. Platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är alltid inkluderat i alla våra rum.

Dubbelrum Twin

Våra dubbelrum är rymliga och ligger på första plan i hotellbyggnaden. Med 2 x 90cm sängar, platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är alltid inkluderat i alla våra rum.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Helsingborg

Prisklasser

$

Konferens

Ladda ner

Med fem konferensrum i olika storlekar och inredning har vi något för alla behov. Låt lugnet ge er fokus, restaurangen förnöja era smaklökar och hotellet ge er den vila och avkoppling som ni förtjänar.

Halvdagskonferens

-Konferensrum
-Förmiddagsfika/Eftermiddagsfika
-Lunch.

Heldagskonferens

-Konferensrum
-Förmiddagsfika
-Lunch
-Eftermiddagsfika

Konferens med övernattning

-Konferensrum
- Logi i enkelrum eller dubbelrum inkl frukost.
-Förmiddagsfika
- Lunch
-Eftermiddagsfika
-3 rätters middag