Lundsbrunn Resort & Spa

Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära

EventTjänster

Om Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa ligger i Götene kommun, en treminuters avstickare från E20. Tillräckligt långt borta för att vara i fred och ändå inom rimligt avstånd till allmänna kommunikationer. Vi erbjuder både traditionella konferenser, stora konferenser och konferenser med aktivitet. Aktiviteter som stärker lagandan och att ni garanterat har roligt ihop! Det medför också hög kreativitet inför stundande konferens.

Vid dagens slut kan ni njuta i vårt avkopplande spa, ta en löptur i vårt belysta elljusspår som ligger alldeles intill eller upplev en annorlunda vandringsled, Sörboleden ett stenkast från hotellet. Är du den sportiga typen erbjuder vi även padel i Lundsbrunns Padelhall, rack och bollar finns att hyra i receptionen. Är du golfbiten så ligger golfbanan, Lundsbrunn GK bara några hundra meter från hotellet. Njut sedan i vår restaurang med högklassig mat gjord från grunden på lokala råvaror.

SPA

Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Gå runt mellan aromabastun och den infraröda bastun eller upplev duschen som bjuder på olika vatteninställningar. Blunda och transporteras till en varm, lugnande dimma, ett renande vattenfall eller droppande regnskog. Slappna sedan av i poolen och relaxavdelningen som inspirerats av de turkiska baden, ett avslappningspaket som når alla höjder.

Konferens

Vi erbjuder flera olika färdiga konferenspaket eller skräddarsyr något som passar för just era behov. Vi har flera olika rumsalternativ för både små- och stora grupper och det finns gott om utrymme för mingel, bensträckare eller workshops även utanför konferenslokalen. Endagskonferens eller flerdagskonferens- vi anpassar paketet efter vad som är bäst för just din grupp.

Boende

Våra olika byggnader är inredda för att kunna erbjuda olika typer av mysiga rum. Alla rum är inredda med känsla och med mysiga och natursköna detaljer så du får den avkoppling som behövs. Vi utlovar en mysig hotellövernattning i charmigt nyrenoverade hotellrum med närheten till lugnet och den fantastiskt slående naturen i vår bygd. Vi har 277 bäddar fördelat på 158 rum.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Kvänum

Prisklasser

$

Vi erbjuder ett antal olika gruppaktiviteter, perfekt för exempelvis konferens eller kick-off med ditt företag. Gruppaktiviteter styrker lagarbete, kommunikation och vänskap och är samtidigt avslappnat och roligt för att släppa på stress och höga kravkänslor.

Roliga aktiviteter mellan mötena är nyckeln till en riktigt lyckad konferens- och förbättrar även vardagsarbetet efteråt!

SPA

Vad passar inte bättre efter en konferensdag än att slappna av i vårt spa? Gör vår ritual, bubbla i en jacuzzi eller koppla av i någon av våra bastuar.

Träning

Vi erbjuder alltifrån yoga, cirkelfys, bootcamp och konferensbreak med träningsband.

Teambuildning

Escape game, rush hour, mission completed, the battle of treasure är bara ett urval av konferensaktiviteter vi erbjuder.