Louie Louie

EventTjänster

Ha kul tillsammans!

Det vi är bra på är att skapa aktiviteter för grupper - små och stora.

Vi heter Anna och Mia och arbetar tillsammans, sedan 2006, med att på olika sätt skapa möten mellan människor. Detta gör vi genom diverse aktiviteter och fester på ett café på söder eller ute på annans plats. Eftersom vi har arbetat med detta under lång tid har vi stött och blött vad som fungerar i mindre och större grupper, inne och ute, i små och stora lag, på dagar och kvällar så idag har vi tre olika aktiviteter som tillsammans täcker upp 2-1000 deltagare, alla dagar i veckan, både inne och ute.

DUELLEN - KAMPEN - RACET

Duellen - Två eller fler lag, 1-3 representanter med rätt egenskaper möts i en duell, sammanlagt ett tiotal dueller. Tidsåtgång 1 h 30 min.

Kampen - 100 frågor på 100 minuter, allt från pusseluppdrag, googla svar, räkna fönster på någon byggnad. Minst två lag. Tidsåtgång 2 h 30 min.

Racet - Galen heldag! Utan mobil, utan pengar. Spelplan: hela Stockholm! Obs! Minst 30 pers, man tävlar i lag om två. Tidsåtgång 8 h.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Enköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro

Prisklasser

$

Event Louie Louie

Ladda ner

DUELLEN

“Kommer att rekommendera er varmt!”

Minst två lag och ett tiotal dueller. Inför varje duell får lagen en beskrivning av egenskaper de 1-3 personer bör ha för att kunna vinna den här duellen. Det kan vara allt från bra minne, kvicktänkt, fingerfärdig till tonsäker, vig och bra balans. Efter tävlande är utsedda av laget förklaras duellen och genomförs.

Laguppdelning och tidsåtgång
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 6 - 10 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga i detta om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag. Önskas lottning av lag på plats gör vi givetvis det.

Duellen tar ungefär 1,5 h inklusive prisutdelning.

Pris
Deltagare 1-50: 295 kr/person
Deltagare 50-70: 190 kr/person
Minimum 30 deltagare faktureras. Två resekostnader och ev. tullar tillkommer.
Samtliga priser ex. moms.

Utrustning och klädsel
All utrustning som behövs står vi för. Ta på er kläder ni känner er bekväma i, allt funkar.

Fler röster från tidigare duell-deltagare
“Tusen tack för igår. Ni va grymma som vanligt”

“Tusen tack för allt!”

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Enköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro

Prisklasser

$

Event Louie Louie

Ladda ner

KAMPEN

“Alla kunde göra det de var bra på, det brukar annars vara svårt när det är många som ska göra något tillsammans”

100 minuter. 100 frågor. Då frågorna består av både uppdrag, kunskap, barndomsminnen, musik, att samla in saker, att räkna saker, att kontakta andra människor med mera kan alla få en uppgift som passar just dem. Alla lag får samma frågor. Detta är en tävling som testar samarbetsförmåga, att effektivt kunna fördela arbetet och samtidigt utmana till saker och uppgifter en inte brukar göra. Att alla hjälpmedel, såsom telefon, internet, dator, släkt och vänner, är tillåtna skapar ytterligare en dimension i tävlingen.

Laguppdelning och tidsåtgång
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 15 – 20 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga i detta om så önskas.

Kampen tar cirka 2 h att genomföra, inklusive introduktion. Därefter är det paus 1-2 h (beroende på hur många lag som deltar) då fortsatta möten eller matintag kan ske. Under denna paus görs rättning av kampen och sedans möts vi för prisutdelning.

Pris
Deltagare 1-50: 490 kr/person
Deltagare 51-100: 190 kr/person
Deltagare 101-1000: 90 kr/person
Minimum 30 deltagare faktureras.
Två resekostnader och ev. tullar tillkommer.
Samtliga priser ex. moms.

Fler röster från tidigare kamp-deltagare:
“Det var väldigt uppskattat och lyckat!

“Det var såå kul”

"Vi är väldigt glada att ha haft Louielouie på vår skola! Medarbetarna fick chansen att samarbeta gemensamt och över årskurserna, vilket vad fantastiskt roligt att se för oss som jobbar i ledningsfunktioner på skolan. Personalen var väldigt positiva och fick en fantastisk start på året tack vare era roliga och kluriga aktiviteter."

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$

Event Louie Louie

Ladda ner

RACET

“Tack för idag! På riktigt en av de allra roligaste dagarna i mitt liv!”

Racet - En galen heldag där ni tar er runt i Stockholm!
Ni får en starttid och en startplats någonstans i Stockholm. Utan pengar, busskort, betalkort, mobiltelefon och liknande får ni ert första uppdrag/ledtråd som leder er till nästa ställe någonstans i Stockholm. Hur ska ni komma dit? Lös det! Ni kommer under dagen träffa personer vid stationer där ni får lösa klurigheter för att få nästa ledtråd till nästa plats ni ska ta er vidare till, tills ni slutligen når målet. Genom extrauppdrag finns det dessutom tid att vinna. Detta är en heldag som testar förmågan att komma på lösningar i trixiga situationer och våga tänka utanför lådan. Samtidigt får ni inte ha för bråttom, då det gäller att genom hela racet ha en splitvision så en inte missar att plocka hem tidsvinnande extrauppdrag. Vid start träffar ni en ”startare” som ger er sista infon om tävlingen, startkit och er första ledtråd.

Detta är ingen löptävling utan handlar om att vara klurig, lösningsorienterad, smart och fokuserad för att på snabbaste vis lyckas ta sig fram.

Laguppdelning och tidsåtgång
Ni tävlar parvis under en hel dag (kan förkortas).

Pris
715 kr per deltagare.
Minimum 30 deltagare faktureras. (Max 50 deltagare)
Två resekostnader och ev. tullar tillkommer.
Samtliga priser ex. moms.

Det här aktiviteten går också att anmäla sig till som privatperson med en tävlingspartner. Se här: https://louielouie.se/varaevent/racet-1.html

Fler röster från tidigare race-deltagare:
“Tusen tack för en fantastisk upplevelse - en dröm gick i uppfyllelse!”

“Vilken dag! Kanske det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. En tävling som innehåller allt som vi tycker är kul och där det viktigaste inte är att springa fort utan att vara påhittig och ha mål i mun. Tack Louie Louie för ett fantastiskt race!”

“Värt varenda öre!”

“Det här var mycket roligare och mycket svårare än vad jag trodde!”