LMNT Bild

EventTjänster

Reklamfilm, Eventfoto & Film

Skulle du säga emot mig ifall jag påstod att bilder och videor idag har blivit den delen av information vi går till för att hitta djupare förståelse, känsla och ofta slutgitliga köp/avstå till det vi eftersöker? Det kändes rätt enkelt att våga stå bakom, för visst googlar vi gärna upp en plats, tjänst eller produkt för att sedan titta igenom bilder innan jag tar ett beslut? Ser vi också utåt är det just plattformar med bilder och videor som idag är våran to go (ex youtube, instagram och tiktok) Bilder och videor är idag och framtiden, jag vill hjälpa er att få fram er produkt eller tjänst på vackraste sätt.

Fototjänster

Skillnaden på att presentera en bild från mobilkamera mot en professionellt bild är enorm och avgörande. De senaste sju år har LMNT BILD sett till att hjälpa få fram de där levande bilderna så att företag med stolthet kan presentera sig utåt.

"Med åren har också produktionerna blivit större, det har blivit videor till Sveriges största musikartister, reklamfilmer för bolag som Lindt choklad, Red Bull och Houdini Sportswear."

"I mig får ni en person som älskar vad han gör."

"LMNT Bild kan hjälpa dig att förverkliga din dröm, oavsett om det är en reklamfilm, musikvideo, dokumentär eller något däremellan."

Foto / video

Skicka förfrågan

Region

Gävle, Stockholm, Visby

Prisklasser

$$

Flertalet års erfarenhet av foto och filmning av Sveriges största event. Skräddarsyr era önskemål, offert inom 24h.

Filmtjänster

Med åren har uppdragen blivit fler och större med bla videor till Sveriges ledande musikartister, reklamfilmer åt Lindt choklad, Red Bull och Houdini Sportswear. Att fått jobba heltid med foto och film under sju år har hjälpt mig att se kundens behov och idag vill jag alltid se till att leverera så högt VÄRDE som möjligt.

Fototjänster

Jag tror starkt på att våga följa det som kallar inom oss, ta den lite udda vägen.
LMNT Bild kan hjälpa dig att förverkliga din dröm, oavsett om det är en reklamfilm, eventfoto, dokumentär eller något däremellan.