Kullagårdens Wärdshus

Kullagårdens Wärdshus

EventTjänster

Trivsel. Harmoni. Upplevelser.

Mitt i Kullabergs storslagna naturreservat vid Mölle Golfklubbs vackra 18-håls bana ligger Kullagårdens Wärdshus, en liten oas med anor från 1500-talet. Den vackra miljön på Kullaberg inbjuder till många olika aktiviteter, allt från kortare promenader till längre utmanande vandringar, upplevelserika golfrundor, långa cykelturer på de många vackra landsvägarna i Kullabygden och friska bad i de många vikarna med stenstränder och klippor.

Vi brinner för att våra gäster ska trivas i de mysiga personliga hotellrummen och den gemytliga matsalen med vacker utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana. Vi hoppas att våra gäster ska kunna koppla av i den rofyllda miljön framför brasan och njuta av vårt gastronomiska kök med svenska rätter på lokala råvaror efter säsong.

Vår förhoppning är att ni som våra gäster ska få uppleva den vilda naturen på det sätt som passar er bäst och samtidigt få njuta av mat och dryck i en trivsam och harmonisk miljö i den gästvänliga anda som är Kullagårdens Wärdshus.

Restaurang, hotell & konferens

Vi på Kullagårdens Wärdshus har en enkel filosofi kring mat och dryck: naturliga och rena smaker. Mat och dryck ska vara av högsta kvalitet gjord från grunden av kärlek till de fina råvarorna. Våra kockar lagar all mat från grunden och använder lokala råvaror efter säsong. I vårt kök lagas all mat från grunden, på närproducerade råvaror anpassade efter säsong. Tillsammans med våra kunniga vinimportörer tar vi alltid fram ett vinpaket till vår Wärdshusmeny med viner som samstämmer med maten allt för att förhöja smakupplevelsen. Vi samarbetar även med Kullabergs Vingård och erbjuder lokala viner och cider, en lokal smakupplevelse som knappast kan bli mer genuin.

Hotellet har 16 personligt inredda hotellrum varav 16 dubbelrum och 3 enkelrum samt ett stort ljust konferensrum och några grupprum. Den stora matsalen med utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana samt bistro-och sällskapsrum med biljardbord och öppen brasa gör det lätt att trivas och umgås.

Att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse är vårt viktigaste mål, och vi hoppas att den värme och omtanke vi lägger ner i både vår service och matlagning gör ett besök i vår restaurang till just oförglömlig. Att det blir en plats att återvända till om och om igen. Att fylla vår anrika matsal med värme, skratt och glädje är det vi brinner för.

Nybakt focaccia till dagens lunch.
Golfpaket på naturnära Mölle Golfbana

Njut av en golfrunda på en av Sveriges äldsta och mest natursköna banor. Mölle Golfbana är vackert beläget mitt i Kullabergs naturreservat, och erbjuder havsutsikt från så gott som alla 18 hål. Det går nog inte att komma närmre en mer naturskön golfupplevelse än så. Golfpaketet innehåller boende, frukostbuffé, 2-rätters Wärdshusmiddag och en greenfee på Mölle Golfbana. Från 1750 kronor per person.

Vandringspaket mitt i Kullabergs Naturreservat

Upptäck Kullabergs storslagna natur från första parkett. För den som söker en aktiv semester, är våra vackra omgivningar den perfekta platsen att utgå från – här finns flera vandringsleder bland klippiga kuster, lummiga skogar och öppna ängar. Ett vandringspaket innehåller boende, frukostbuffé, matsäck och en 2-rätters Wärdshusmiddag. Från 1360 kronor per person.

Konferens i storslagen miljö

Den storslagna naturen på Kullaberg ger en fantastisk inramning för alla sorters möten, stora som små. Att ha vandringleder precis utanför entrén som gör det enkelt att ta en promenad i pausen eller en joggingrunda innan frukosten bidrar till lyckade möten.

Vi är ingen stor konferensanläggning med många företag som gästar oss samtidigt utan på Kullagårdens Wärdshus får ni vara helt för er själva. Vi sätter stort värde på den höga integritet det innebär för er som företag och har förstått att det gör oss unika. Vi kan ge er en fullservice som är lite utöver det vanliga och det är det som vi brinner för.

Varför inte passa på att kombinera er konferens med en aktivitet så som golfputtning, tumlarsafari vinprovning eller en skön promenad tillsammans i bokskogen? Vi hjälper gärna till att skräddarsy er konferens efter era behov.

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Skåne

Prisklasser

$$

Kullagårdens Wärdshus ligger mitt i Kullabergs storslagna Naturreservat, precis vid Mölle Golfklubbs 18-hålsbana. Det är bara ca 1 km till Kullahalvöns spets och Kullens Fyr där Öresund och Kattegatt möts. Den vackra naturviken Ablahamn är känd bland dykare och badgäster som inte vill trängas bland många andra. Både Skåneleden och Kullaleden går precis utanför hotellet.

Golfupplevelse på Mölle Golfklubbs vackra 18-håls bana

Vårt golfpaket innehåller boende, frukostbuffé, 2-rätters Wärdshusmiddag och en greenfee på Mölle Golfbana. Kostnad: Från 1750 kronor per person.

Vandrings längst de många lederna på Kullaberg

Vandringspaketet innehåller boende, frukostbuffé, matsäck och 2-rätters Wärdshuspaket. Det kostar från 1360 kronor per person. Vi har även vandringskartor med förslag på vandringar och utflyktsmål.

Paddla kajak, hyr cykel, åk på tumlarsafari det finns många sätt att uppleva den vackra naturen

Vi samarbetar med både Kullabergsguiderna och Upplev Kullaberg och hjälper till att hyra kajak, cyklar eller boka aktiviteter, alltifrån klättring till tumlarsafari. Fråga oss i receptionen om hjälp. Vi har massor med förslag på äventyr och upplevelser.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Skåne

Prisklasser

$$

Kullagårdens Wärdshus ligger inbäddat mitt bland grönskan i Kullabergs naturreservat, där två hav möter karga klippor. Ett besök i vår restaurang är inget annat än slående, där stora fönster vetter åt båda håll. Njut av utsikten över Skäldervikens ståtliga hav åt ena hållet eller bokskogen åt andra. Tittar du ut över havet, kan du ha turen att se lekande tumlare.

Både vår bistrorestaurang och matsal är öppna varje dag, förutom i lågsäsong (november-februari, men hotellet är öppet varje dag för privatgäster och konferensgäster. I bistron samt på uteserveringen är hundar varmt välkomna. Din fyrbenta vän får alltid en kallt, gott vatten när ni kommer, och det finns tuggben att köpa i restaurangen.

Dagens lunch

Vi serverar dagligen mellan 11.30 - 14.30 Dagens Lunch som innehåller sallad, bröd, varmrätt, kolsyrat /stilla vatten samt kaffe och kaka. vatten. Vi har alltid ett vegetariskt alternativ.

Bistro meny

På vår Bistro meny innehåller något för alla! Serveras dagligen mellan 11.30 - 17.00 samt även kvällstid från 18.00 - 21.00.

Wärdshusmiddag

Wärdshus som Kullagården är serveras en 2-rätters Wärdshusmiddag varje kväll med möjlighet att lägga till en dessert eller boka upp till 5-rätters meny. Våra hotellgäster har alltid bord i matsalen, men annars ber vi er boka bord i förväg. Vi har alltid vegetariskt alternativ. Allt matlagning sker från grunden av våra kockar och lokala råvaror väljs noga ut tillsammans med grönsaker efter säsong.