Jungebrant Production

Foto, film och drönare anpassat efter era önskemål!

EventTjänster

Om oss

Jungebrant är mer än konstnärliga fotografer, filmmakare och drönarpiloter. Vi är en upplevelse. Vårt mål är att bidra till ditt viktiga projekt så mycket vi kan och så naturligt det kan vara. Vi kommer givetvis att fånga de ögonblicken du kommer att minnas för alltid.

Våra tjänster

Foto

Event, bröllop, mäklar/lokalfoto, studio, människor, mat, produkt och drönare. Det är bara några av våra specialområden. Vi är ett härligt team med fotografer, som har sin specialité. Fråga oss, så har vi garanterat en fotograf för just ert projekt.

Film/drönare

Video som en del av en övergripande innehållsstrategi eller som en engångsproduktion kan hjälpa dig att öka medvetenheten och engagera dig med din potentiella målgrupp. Du köper de märken som du har en relation till. Men du måste ha en bra idé, en berättelse att berätta och en tydlig uppmaning.

Vi hjälper även dig eller ditt företag med flygfoto eller film från luften, med hjälp av en drönare. Foto, film, 360° panoraman och 3D grading för mätning och med en värmekamera kan vi snabbt hitta vattenläckor, avslagna ledningar och trasiga skyltar. Endast fantasin sätter gränser.

Digital produktion/animering

Vill du ge liv och rörelse åt din logo? Vi skapar 3D animeringar av din logotyp, så den blir mer attraktiv i filmproduktionen.

Idag är webbdesign förmodligen viktigare än någonsin. Idag tänker vi mobilen först och använder ditt Internet till kreativa värdeskapande och snabba webbupplevelser. Låt oss hjälpa dig att optimera ditt varumärke.

Foto / video

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Foto, film och drönare anpassat efter era önskemål!

Våra tjänster

Vi erbjuder allt från foto och film till animering och digital produktion. Skicka gärna en förfrågan för att få veta mer!