Huddinge Konferenscenter

EventTjänster

Konferenser i en kreativ miljö

Huddinge Konferenscenter är alla sinnens mötesplats med moderna och stilrena lokaler. Vi erbjuder prisvärd dagkonferens i fräscha konferenslokaler i Huddinge, precis vid Huddinge Station med kollektiv förbindelse så som pendeltåg och bussar. Våra lokaler är ljusa, luftiga och i behagliga färger.

För oss handlar det om att våra gäster får en god upplevelse av service och funktionalitet.

Boka dina konferenser, events, middagar och mässor hos oss.

Konferens Restaurang Mässa

VÅRT MOTTO ÄR VÄRDSKAP
Vi finns här för dig när du behöver oss. På bästa läge, centralt mitt i hjärtat av Huddinge. Vi fokuserar på dig och att ditt möte ska bli så bra det bara går!
KLASSISKT DAGKONFERENSMÖTE
Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll, vi har flertalet lokaler att välja på. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem. Kanske avsluta en givande dag med en trevlig middag.
VÅRT ATRIUM
Första intrycket i vår anläggning är Atriumet. Tre våningar med öppen yta som i första hand ger utrymme för mingel, mässa och utställningar. Dessutom finns det gott om plats för grupparbeten i våra lounger, placerade på olika ställen.

20% rabatt som ny kund

Ni får 20% rabatt på er första bokning hos oss

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Huddinge

Prisklasser

$$

Huddinge Konferenscenter är alla sinnens mötesplats med moderna och stilrena lokaler. Vi erbjuder prisvärd dagkonferens i fräscha konferenslokaler i Huddinge, precis vid Huddinge Station med kollektiv förbindelse så som pendeltåg och bussar.