Hotell Breda Blick i Visby

Möten med Östersjön som granne - välkommen till Bred Blick!

EventTjänster

Hotell Breda Blick i Visby

Hotell Breda Blick, en del av Tott Group, ligger underbart vackert innanför ringmuren i Visby vid Paviljongsplan. Parken slutar vid ringmuren och på andra sidan muren finns Östersjön. Konferensutrymmen finns i olika storlekar med möjligheter att möblera om efter egna önskemål. Lokalerna är standardutrustade med all modern teknisk utrustning.

Möten med Östersjön som granne

Vid möten & konferens i Visby på Breda Blick kan ni hyra vårt nyrenoverade konferensrum Balder som ligger i Balders hus med direkt tillgång till den grönskande trädgården. Rummet rymmer upp till 20 personer och är utrustat med bland annat Wifi, TV och White Board-tavla. Behöver ni ytterligare teknik vid ert möte så ordnar vi självklart det med lite framförhållning!
Hotell Breda Blick i Visby har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper, där det finns möjlighet att arrangera olika arrangemang. Till mötet ordnar vi enligt era önskemål förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe i vårt café. Om vädret tillåter kan vi även duka upp åt er i trädgården.
Vi skräddarsyr konferenser i en unik miljö åt såväl stora som små grupper. Våra personliga sviter & rum gör även boendet till en upplevelse och är ni en större grupp finns det möjlighet att hyra hela eller delar av Balders eller Höders Hus, sekelskiftesvillorna som utgör Breda Blick i Visby.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Visby

Prisklasser

$

Möten med Östersjön som granne. Upplev konferens i Visby med sekelskifteskänsla!

Hotell Breda Blick i Visby