Hölick havsresort

Paradiset vid havet

EventTjänster

Om oss

Hölick Havsresort erbjuder en unik upplevelse nära natur, hav och stränder, utan avkall på bekvämligheter. På Hölick vill vi att boendet ska vara en del av upplevelsen. "The Village", med Tipi-tält inredda med dubbelsäng, fåtöljer, mattor och belysning och utrustade med el och en terrass med utomhusmöbler. Efterfrågan på en naturupplevelse utöver det vanliga har varit stor och sommaren 2021 växte tältbyn ytterligare med tält inredda för 4 personer och elektriska kaminer för kvällar lite kyligare.

Restaurang & läge

Hölick Havsresort ligger på Hornslandet, längst ut i havsbandet utanför Hudiksvall, med flera sandstränder och ett litet fiskeläge i närheten.
Vi har två restauranger, restaurang Lagunen, belägen inne på Pool & Bar samt Sand & Kök, med utsikt över havet.

Boende

Även tältare kan bo lyxigt! Vi har två typer av platser, färdiguppställda tält, eller vanliga platser där man tältar direkt på marken. Glampingplatserna med färdiguppställda tält är öppna för förbokning medan de vanliga platserna är drop-in. Våra Minichalets för två eller fyra personer har fått nya glaspartier och helt ny inredning. Vi har också uppställningsplatser för husvagnar och husbilar med konstgräs, el och vatten.

Konferens

Att konferera på Hölick är någonting alldeles extra - det finns få platser som är mer inspirerande och avskilda.
Vi har olika typer av boenden. För de som vill ha det bästa är de arkitektritade lagunen-husen med sin design, öppenspis och utomhusjacuzzi angränsande till naturreservatet det självklara valet. För den som söker en unik upplevelse finns våra Tipitält, lyxmöblerade med säng och duntäcken, mattor, lampor med el, egen liten uteplats, tälten är inredda med antingen elektrisk öppen spis eller infravärme. Vi har även våra Minichalet inredda med hotellstandard.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Hudiksvall

Prisklasser

$$

Även tältare kan bo lyxigt! Vi har två typer av platser, färdiguppställda tält, eller vanliga platser där man tältar direkt på marken.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Hudiksvall

Prisklasser

$$

Att konferera på Hölick är någonting alldeles extra - det finns få platser som är mer inspirerande och avskilda.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Hudiksvall

Prisklasser

$$

Restaurang Lagunen är belägen inne på Pool & Bar och Sand & Kök har utsikt över havet.