Grand Hotel Falkenberg

EventTjänster

Konferens, evenemang & boende mitt i centrala Falkenberg

Med våra tre anläggningar har vi ett brett utbud att erbjuda. Vi har total 100 hotellrum samt två restauranger att erbjuda. Här finns också konferenslokaler i olika storlekar och vår största tar uppemot 120 personer i biosittning. Denna lokalen används även som en evenemangslokal och kan användas som en konsertlokal likväl bröllop/fest.

Möjlighet att skräddarsy ert arrangemang

Grand Hotel driver även Värdshuset Hwitan som ligger ett par hundra meter från Grand. Med Hwitan har ett hotell blivit två och vi har idag över 100 rum. För konferenser, företagsfester och andra arrangemang har vi mängder med alternativ i allt från konferensrum på Grand och Hwitan till riktigt stora arrangemang i Tryckhallen.

Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet eller extra nöjesarrangemang så står vi gärna till tjänst. Så oavsett typ av arrangemang - slå oss en signal och berätta om era önskemål så lämnar vi ett förslag på vad vi kan erbjuda.

Evenemangslokal Tryckhallen

Största lokalen på Grand och Hwitan är Tryckhallen, en evenemangslokal på cirka 300 kvadratmeter.
Hallen kan användas till konferenser, utställningar, fester och diverse andra arrangemang.

Mat

I våra lokaler finner ni restaurang Harrys. Utöver Harrys traditionella meny serverar vi givetvis konferensmåltider och tar emot beställningar för olika grupper som besöker Grand Hotel.
Vi har även en beställningsrestaurang på Värdshuset Hwitan och kan erbjuda en middag i avskild miljö om man så önskar. Hwitan passar även bra för bröllop, fest och företagsevent.

Boende

På våra två anläggningar Grand Hotel Falkenberg och Värdshuset Hwitan kan vi gemensamt erbjuda total 100 hotellrum. Fördelat på dubbelrum samt enkelrum.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Halmstad

Prisklasser

$

Vi har totalt 100 rum fördelat på våra två anläggningar.
Grand Hotel Falkenberg & Värdshuset Hwitan