Gråbogården

EventTjänster

En naturupplevelse utöver det vanliga

Gråbogården är belägen avskilt mitt i skogen vid mysig badsjö endast 35 minuter från Göteborg. Utsikten mot sjön och skogen är avkopplande för både kropp och själ, och tystnaden bidrar till en skön natts sömn. Det är det perfekta stället för ert nästa möte, företagskonferens, utbildning, födelsedagsfest, släktträff, dop, minnesstund eller bröllop. Skräddarsy ert evenemang precis som ni vill.

Utomhus finns stora grönytor, utomhusmöbler, terrass med kolgrillar, brygga och eldstad vid stranden. Lån av kanoter, kajaker, stand up paddle boards och flytvästar finns. Det finns fina omgivningar med naturstigar, närhet till elljusspår och möjlighet till bad, fiske, bärplockning och svampplockning. På sommaren kan ni beundra de vackra vita och rosa näckrosorna i sjön Trehörningen.

Gråbogården är ett familjeägt företag och vår målsättning är att skapa en vacker plats med all bekvämlighet för avkoppling i naturen. Vi önskar att er vistelse hos oss ska vara avkopplande och samtidigt inspirerande och ge ny energi. Vi tror att de vackra omgivningarna med sjön och skogen har en positiv inverkan på er välbefinnande.

Om du söker en avkopplande semester eller en vacker mötesplats i avskildhet i naturen, då är Gråbogården rätt för er.

Hyr Gråbogården för bröllop, fest eller företagsevent

Gråbogården består av två nyrenoverade byggnader av hög standard med 40 bäddar i flerbäddsrum, konferens och festsal med plats för 42 middagsgäster, fullt utrustat kommersiellt kök, lounge rum med soffor, badrum och toaletter. Allt finns för tillagning, förvaring och servering av måltider för stora grupper. Ta med egen mat och dryck, laga maten själva eller beställ catering. En uppskattad aktivitet är att hyra in en kock som lagar maten tillsammans med er. I priset ingår kuddar, filtar, lakan, påslakan och handdukar.

Sjöbyggnaden med stora grönytor för lek och spel
Festlokal

Gråbogården är perfekt för födelsedagsfesten eller släktkalaset. Ta med egen mat och dryck eller beställ catering. Finns plats för 40 övernattande gäster.

Bröllopslokal

Gråbogården är en fin plats för vigsel och bröllopsfesten. Ta med egen mat och dryck eller beställ catering. Finns plats för 40 övernattande gäster. Ett perfekt val för ett destinationsbröllopet.

Konferenslokal

Låt omgivningarna inspirera kreativitet. Ta med kollegorna ut i skogen för en konferens och möte i naturen. Laga mat tillsammans eller beställ catering. Finns plats för 40 övernattande gäster.

Boende

Skicka förfrågan

Region

Göteborg

Prisklasser

$

Gråbogården ligger ca 35 minuter utanför Göteborg, och består av två nyrenoverade byggnader av hög standard med 40 bäddar i flerbäddsrum, konferens och festsal med plats för 42 middagsgäster, fullt utrustat kommersiellt kök, lounge rum med soffor, badrum och toaletter. Allt finns för tillagning, förvaring och servering av måltider för stora grupper. Ta med egen mat och dryck, laga maten själva eller beställ catering. En uppskattad aktivitet är att hyra in en kock som lagar maten tillsammans med er. I priset ingår kuddar, filtar, lakan, påslakan och handdukar.