Gamla Stadsportsvalvet AB

EventTjänster

Unik festvåning i Gamla stan

Stadsportsvalvet ligger mitt i Gamla Stan i två rymliga källarvalv med generös takhöjd och anor från 1600-talet. Lokalen har en unik atmosfär med originaldetaljer som gångjärn från den ursprungliga stadsmuren. Hos oss kan du välja att ta med egen mat och dryck eller låta oss ta hand om hela ditt event inklusive catering och personal (och allt däremellan).

I hyran ingår båda valven och vår lokal passar för både mindre och större sällskap: Är det bara några få gäster kan man med fördel sitta i det mindre, möblerade valvet och är man upp till 80 kan man möblera för alla i det större valvet. Om man minglar eller använder båda valven eller inte har en sittande middag får det plats upp till 100 gäster.

Vi gör vårt bästa för att möta era önskemål – allt ifrån att bara hyra lokalen och själv stå för mat och dryck (utan extra kostnad) till att vi kan hjälpa till med catering (buffé från 140 kronor och uppåt) och personal. Bland våra ytterligare tjänster finns dukning, servering, professionellt ljudsystem (ett enklare ingår i hyran), scen m.m.

För sällskap upp till 30 personer hyr vi ut till kraftigt reducerade priser, upp till halva priset (gäller alla dagar utom lördagar). Ordinarie hyra är 12.500 för en lördag, 11.500 för en fredag och 6.500 för en söndag-torsdag kväll (särskilda priser för helgdagar som Halloween och Nyårsafton). I hyran ingår porslin, glas, stolar, bord och ett enklare ljudsystem. För yngre sällskap gäller särskilda regler.

Vi erbjuder våra hyresgäster (be om offert):
- Personal (för servering, bar, dukning, DJ)
- Skräddarsydda lösningar vad gäller tema, dekorationer, blomsterarrangemang
- Professionellt ljudsystem

Sällskap under 30 gäster

För mindre sällskap erbjuder vi rabatterade priser (upp till 50% alla dagar utom lördagar).

Disputationsmiddagar

Vi erbjuder reducerade priser för disputationsmiddagar.

Barnkalas

Hyr Stadsportsvalvet för ditt barnkalas. En söndag 12-16 kostar 2500:-

Mat

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$

Du får gärna ta med både egen mat och dryck. Om du vill beställa mat genom oss erbjuder vi menyer från 140 kronor per person.