Stallgården

Stiliga lokaler för bröllop, fester och konferens.

EventTjänster

Rundtur på Stallgården

Brudpars upplevelser är att de känner som att man bjuder hem vänner och familj till sin gård! Vad kan man annars känna när man får nyckeln till gården på fredagen kl. 12.00, ställer i ordning lokaler och uteplatser för den stora festen under eftermiddagen, anordnar femkamp eller grillfest, i trädgården på fredagskvällen. Under lördagen är det ”piff” med sminköser, frisörer, barberare m.fl. där brud och tärnor har egen sminkloge och dressingroom medan brudgum och marskalkar gör sig i ordningen i andra sidan i huset.

När ni dansar hela natten lång sover barnen i boningshuset 15 meter från festen och dem håller ni koll på med en babywatch. Framåt småtimmarna smyger man upp i sovrummen i boningshuset och sover en skön sömn i helt nyrenoverade sovrum.

På söndag är det lång sovmorgon och brunchen tillagas med de närmaste som också sovit över i huset. Ni öppnar bröllopspresenter och bara chillar och smälter alla intryck från vigsel, tal och alla olika dansstilar på dansgolvet!

Med ett boningshus på 290 kvm, festlokaler om 550 kvm och en tomt på 2 hektar är alla förutsättningar uppfyllda för en helt oförglömlig och unikt bröllop. Upplägget går lika bra på ett ”lillördags bröllop” som under en helg!

Frihetskänsla och kärlek är väl det vackraste och härligaste som finns!

Våra tjänster

Här kan ni läsa mer om vad vi erbjuder.

Bröllopslokaler

Vi erbjuder en upplevelse inte bara en lokal. Strax utanför Vellinge i Skånes vackra landskap hittar ni Stallgården där drömmar blir verklighet och ert bröllop en upplevelse för livet.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Trelleborg

Prisklasser

$$

Gården ligger inbakad i Skånes vackra sädesfält och är byggd år 1870. Den består av ett stort boningshus, ett stall, en enorm lada, en fantastiskt mysig trädgård och är omgiven av stora fina gröna ängar och åkrar. När vi först satte foten i det fina boningshuset möttes vi av gårdens charmiga själ och anda – med heltäckningsmattor i olika färger och kakel i rosa och grönt.

Stallet har i flera år varit hem åt många hästar. Trots långa rader av boxar, spiltor och sadelkammare såg vi lokalens otroliga potential så fort vi öppnade stalldörrarna och steg in.
Med sina generösa 150 kvm i festsalen erbjuds här rum åt 150 sittande gäster, en scen där musiken kan skapas och ett fantastiskt golv att dansa loss på! Vi vill framhäva stallets fantastiska karaktär, med högt i tak, dess otroliga bjälklag och tillsammans med fönstrens vackra ljusinsläpp skapa en unik lokal med oslagbar atmosfär.

Helgbröllop

Helgbröllop är för er som vill spendera lite extra tid med era nära och kära? På fredag har ni ett avslappnat mingel, på lördag har ni vigsel & fest, på söndag avslutar ni med en härlig middag.

Lillördagsbröllop

På Stallgården i Skåne har ni möjlighet till Lill-lördags bröllop. Gården hyrs under tis-tor. Tis kl 12:00 får ni nyckeln och dukar upp i stall och lada. Umgås med era vänner på kvällen.

Vinterbröllop

Vinterbröllop på Stallgården i Skåne är en unik upplevelse, vår utomhusbelysning lyser upp hela innergården och tävlar med stjärnhimlenn.