Eventkraft AB

EventTjänster

Tjänster

  • Dekoration
  • Ljus / ljud
  • Stageing
  • Underhållning

Regioner

  • Göteborg
  • Jönköping
  • Stockholm
  • Linköping
  • Norrköping

Huvudkontor

Herkulesvägen 56, 55302, Jönköping

036150153

Eventkraft - kreativ eventleverantör och produktionsbyrå!

Eventkraft erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, event och upplevelser. Vi tillför kompetens, kreativitet, kraft och resurser när du behöver hjälp med att genomföra ditt event.

Aktiviteter, underhållning, ljus/ljud, dekoration & stageing

Dekoration

Skicka förfrågan

Region

Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Stockholm

Prisklasser

$$

Hyr tyger, dekor eller inredning av oss och skapa en inbjudande miljö till Ditt event. Med ganska enkla medel kan man trolla bort fula väggar och sätta fokus på det som förmedlar rätt känsla istället. Ett effektivt sätt att förändra en lokal är att jobba med textilier, dekor och belysning. Eventkraft har ett mycket stort lager av textil och dekorutrustning och vi kan klä in hela fabrikslokaler om behoven skulle uppstå. Allt material vi jobbar med är självklart flamskyddat och godkänt ur brandskyddssynpunkt. Kika runt bland vårt material och låt Dig inspireras. Det vi inte själva har i lager kan vi skaffa fram eller tillverka, så hör av Dig med Din vision så hjälper vi Dig till ett resultat!

Ljus / ljud

Skicka förfrågan

Region

Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Stockholm

Prisklasser

$

På Eventkraft kan Du hyra det mesta som har med ljud att göra. Vi hjälper till överallt där det behöver höras. Ibland är det ett budskap som är viktigt att få fram, ibland handlar det om att förmedla en särskild känsla. Ibland är det helt enkelt bara fest och fullt ös som gäller. Vi hjälpa Dig att förstärka den upplevelse Du vill förmedla med bra ljudkvalitet. Hos oss kan Du hyra eller köpa allt från kompakta högtalarsystem för privatfesten, till trådlösa myggor vid konferensen och stora konsertriggar för tusentals människor på festival. Vi installerar också ljudsystem i lokaler som butiker, arenor, kyrkor, samlingssalar, sportanläggningar m.m. Hör av Dig till oss, så hjälper vi Dig vidare med en bra lösning för Ditt ljudbehov!

Stageing

Skicka förfrågan

Region

Göteborg, Jönköping, Stockholm

Prisklasser

$$

Här kan du hyra tält för olika slags event - t.ex. till företagsfest, bröllop, turné/expo, sport-event, pop-up-butik & mycket annat. Vi har tält för de flesta typer av tillställningar både för privatpersoner, föreningar och företag. Hyr och hämta själv när du nöjer dig med en begränsad tältyta och värdesätter en kostnadseffektiv lösning. Låt oss sköta leveranser och montering om du istället föredrar en smidig och bekväm lösning där allt ingår.

Underhållning

Skicka förfrågan

Region

Göteborg, Jönköping, Stockholm

Prisklasser

$$

Vi har band, shower och massor av annat som passar vid t.ex. fest, scen, konsert, event, festival, teater m.m. Vi har dessutom gjort grovjobbet åt dig och sållat fram det bästa ur gyttret som finns på nätet idag – så när du bokar genom oss har du garanterat bra, beprövad och prisvärd underhållning!