DJ Fred

EventTjänster

DJ Fred - Ert självklara val till dansgolvet!

Letar Ni efter en erfaren och modern DJ med en bred repertoar och som vet hur man får fart på dansgolvet? Då har Ni kommit rätt!

DJ Fred spelar all sorts musik som får ett dansgolv att svänga. Att göra sin egen spellista (i tex. Spotify eller iTunes) kan fungera i vissa sammanhang men när man vill öka förutsättningarna för ett välfyllt dansgolv rekommenderas en professionell DJ som kan mixa samman musiken och anpassa denna efter stämningen i lokalen. Dansen brukar vara avslutningen på ett event och är ofta det som skiljer en trevlig kväll från en fantastisk kväll!

"Väl förberedd och utomordentligt lyhörd!"
"Fantastisk stämning på festen!"

DJ till bröllop, företagsfest och event!

Jag har ett extremt stort utbud av musik i alla genres och spelar med glädje alla önskemål Ni har - jag spelar för Er! Ambitionen är att så många som möjligt ska få dansa sig trötta och lyckliga till sådan musik som man känner igen. Gästerna har alltid möjlighet att komma med spontana önskemål under kvällens lopp. Förutom mitt lokala musikbibliotek med över 12.000 låtar har jag dessutom Spotify integrerat i den hårdvara jag använder mig av - detta innebär att jag kan spela och mixa över 30 miljoner låtar så med största sannolikhet har jag allt som kan önskas under Er kväll!Då jag upplevt att traditionella DJs på marknaden (särskilt många av dagens BröllopsDJs) har något föråldrade spellistor lägger jag stor vikt vid att kontinuerligt se till så att jag har inte bara gamla sköna dansanta klassiker i låtbiblioteket utan även de senaste hitsen och klubbmusiken.Vilken musikstil gillar Era gäster bäst? Hänger de med i det senaste eller är det gamla godingar som funkar bäst? På t.ex. bröllopsfester och företagsevent med gäster i blandade åldrar spelar jag både nytt och gammalt inom alla genrer så att alla kan vara med; allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen. Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla samt kännas glad och energirik.

"Skön blandning av olika musikstilar!"
"Professionellt bemötande från första kontakten!"
​"Professionell och enkel att jobba med!"

Ljus / ljud

Skicka förfrågan

Region

Skåne

Prisklasser

$$

Jag utgår från Malmö men tar emot uppdrag i hela Sverige och Danmark. Vid spelning utanför Malmö & Lund med omnejd tillkommer ibland resekostnad men denna är generellt låg, så hör av Er för mer information om just Er fest (bokar Ni mig även som professionell filmare utgår givetvis ingen extra resekostnad för DJ-tjänsten - se mer info om filmning här).Jag vet att det kan vara nog så stressigt att arrangera övriga delar av en fest så jag erbjuder endast kompletta paket med all utrustning och kompetens - allt för att Ni ska kunna lämna dansgolvet i goda händer. Låt därför DJ Fred hjälpa Er att få en minnesvärd bröllopsfest, födelsedag, studentskiva, företagsevent eller annat evenemang!