Dahlbogården event & rum

EventTjänster

Personligt - unikt - rustikt

Dahlbogården är en härlig plats på landet, med plats för både inom- och utomhusaktiviteter. En konferensdag ska vara inspirerande och ge mervärden. Vårt fokus är att skapa bra förutsättningar för att erbjuda just detta, genom en bra konferenslokal, god mat och fika. Att bygga team har kanske aldrig varit viktigare än nu, när fysiska möten har varit begränsade under så lång tid! Vi kan hjälpa er knyta ihop ett riktigt bra paket med aktiviteter som passar till - med fokus på hållbarhet för individ, grupp och miljö.

Vi erbjuder hel- och halvdagskonferenser, såväl som plats för kortare möten. För en mindre grupp (mellan 4-10 personer) kan vi från och med maj erbjuda övernattning, men kan alltid erbjuda middagar som avslut på kvällen. Vår restaurang har fullständiga rättigheter och vi samarbetar med bussbolag för att enkelt lösa transport för våra gäster.
Kanske vill ni ha delar av mötet utomhus? En inspirationsföreläsning? Eller varför inte njuta av något gott såsom en chokladprovning?
I våra lokaler kan vi ta emot mellan 4 till 100 personer beroende på sittningstyp och behov.

Halvdagskonferens

Räcker det med en halv dag för ditt möte eller konferens? Då erbjuder vi ett paket som antingen startar eller avslutas med lunch, samt antingen en frukost/förmiddags- eller eftermiddagsfika. Kaffe, te, frukt och godis finns tillgängligt hela dagen.

Pris: 525 kr/person

Heldagskonferens

Behöver ni en hel dag för ert möte eller konferens? Då erbjuder vi ett paket med välkomstfika/frukost, lunch samt eftermiddagsfika. Kaffe, te, frukt och godis finns tillgängligt hela dagen.

Pris: 675 kr per person

Avsluta med middag? Pris på förfrågan

Konferens med aktivitet

Vill ni förgylla mötesdagen med en gemensam aktivitet? Med vårt breda kontaktnät hjälper vi er hitta det som passar för just er dag och sällskap. Kontakta oss för tillgänglighet och möjligheter. Vår specialitet är utomhusaktiviteter med fokus på teambuilding!

Pris: på förfrågan.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Borås

Prisklasser

$$

I våra lokaler kan vi ta emot mellan 4 till 100 personer beroende på sittningstyp och behov.

Restaurang

Skicka förfrågan

Region

Borås, Göteborg

Prisklasser

$$

Med kärlek till riktigt bra mat, strävar vi alltid efter att servera det allra bästa. Vi har stort fokus på hållbarhet och jobbar i stor utsträckning med lokalproducenter av råvaror till det som lagas i köket - givetvis från grunden. Hos hittar du alltid både sött och matigt som du kan avnjuta inomhus eller i trädgården, när vädret tillåter. I övrigt kompletterar vi menyn efter säsong och kökets dagsinspiration med både matiga och söta gottigheter.
Vi serverar luncher tisdag till torsdag, A la carte på helgerna.