Catch&Relax AB

EventTjänster

Din önskan - Vår syssla

Välkommen till vår värld. Nära, men långt bort från stan

Catch & Relax

Sol, vind och vatten – ett sätt att koppla av, ett sätt att leva, ett sätt att vara och njuta av livet. Catch & Relax vill ge våra gäster just detta. Vårt motto är att alla våra gäster ska få uppleva de bästa av vad Stockholms Skärgård har att erbjuda. Lite utöver det vanliga helt enkelt. Att fiska i Stockholms Skärgård är ett tillfälle att uppleva naturen på nära håll, att lära sig om hur fisken lever och hur man fiskar efter den. Detta är en utomhusaktivitet som inte är så beroende av vädret, en aktivitet som är avkopplande men samtidigt fylld av ”action”.

Hos Catch & Relax anstränger vi oss alltid för att ha absoluta toppkvalitet vad gäller utrustning, båtar och fisketeknik som finns på marknaden. Båtarna vi använder är byggda för sitt ändamål. Stora, stabila och säkra. Våra guider har all nödvändig utbildning och som krävs för att guida kommersiellt samt lång erfarenhet att vara till sjöss och ta hand om gäster.

Vi arbetar väldigt nära med skärgårdens alla aktörer för att vi ska kunna tillgodose era behov. Vill ni kombinera er skärgårdsaktivit med middag, lunch, bastu, äventyrsbana m.m. så hjälper vi er att ta fram ett paket precis så som ni vill ha det.

Vi ser fram mot att få ta hand om er på ert nästa skärgårdsäventyr!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Vaxholm

Prisklasser

$$

Drop-in Fiske

Drop-in fiske är ett annorlunda sätt att komma ut på en guidad sportfisketur i Stockholms skärgård. Catch & Relax har utvecklat ett eget koncept där du kan följa med på en guidad sportfiskedag. Kom själv eller ta med en vän. Första söndagen i månaden lägger vi ut från Vaxholm med minst en båt och allt efter som att datumen bokas på lägger vi till fler datum.

Detta är ett perfekt sätt att komma ut på sjön och träffa likasinnade. Våra erfarna guider tar dig till de bästa platserna för dagen så att du kan kan lägga all din fokus på fisket. Självklart har vi all utrustning du kan tänkas behöva, men det är också helt okej om man vill fiska med sina egna grejer.

Beroende på vilken årstid det är så anpassar vi fisket efter det. I regel brukar vi fiska havsöring under den kallare perioden och gädda/abborre övrig tid. Men ingen regel utan undantag. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och bokning. Vi ser fram mot att få ta hand om dig en dag i Stockholms Skärgård!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Vaxholm

Prisklasser

$$

Hel- eller halvdagsfiske med vännerna, familjen eller kollegorna!

Att fiska i skärgården med fiskeguide innebär mycket mer än bara själva fisket, det är en komplett naturupplevelse. Vi vill ge våra gäster ett äventyr som lever vidare, att ni ska få lära er mer om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen.

Fiskeäventyret börjar här - Vi arrangerar efter dina erfarenheter och önskemål. Vår, sommar, höst och vinter så länge det är isfritt. Våra större båtar tar upp till fem fiskande gäster per båt som ger alla ombord hög komfort, säkerhet och nöje. Gädda, Abborre och Havsöring är de fiskar som vi lär våra gäster att fånga på kroken och sen varsamt returnera fisken igen, s.k. Catch and Release.

Vare sig du väljer hel eller halvdag så ingår alltid varma & kalla drycker samt en fikakorg. När vi är ute och fiskar en heldag ingår dessutom lättare lunch. I regel letar vi oss lite längre ut i skärgården när vi har en hel dag tillsammans. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka din nästa fiskedag!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Vaxholm

Prisklasser

$$

Flugfiske från båt

Varför inte prova på något annorlunda? Flugfiske från båt! Vi älskar själva flugfiske. Detta är kanske det mest spännande sättet att fiska efter gädda, abborre eller havsöring. Vi gör detta med våra Sea Pro 24 båtar som ger oss otroligt fint utrymme för denna aktivitet. Max 2st gäster ombord för bästa komfort

Vi har all utrustning du behöver. Allt från klass #6 upp till #10 med rullar och linor som ger dig valet mellan flyt-, intermediate, och sjunk 3-5. Vi väljer noga ut din utrustning efter förhållanden, årstid och vad vi väljer att fiska efter. Gädda, Abborre eller Havsöring. Vi erbjuder ett stort urval av flugor, många av dem bundna den av kända flugfiskaren tillika vår goda vän Niklas Bauer.

Har du inte provat på detta otroliga fiske så är det verkligen på tiden att vi får ta dig ut på detta äventyr. Kom bekvämt fritidsklädd efter vädret för dagen. Vi tillhandahåller flytvästar och flytoveraller. Du väljer mellan hel- och halv dag för fisket. Vi välkomnar även nybörjare inom denna ädla konst.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Vaxholm

Prisklasser

$$

Villa HelleBo & GlasHuset - Skärgårdskonferens

Villa HelleBo är vår bas där allt vi gör utgår från. En grosshandlar-villa från 1906, som varit i vår ägo sedan 1999. Här erbjuder vi mindre slutna sällskap konferens, luncher, exklusiva middagar & bastubad. Helt ostört med havet intill.

Under många år har vi drömt om att sätta upp ett glashus där vi kan erbjuda våra gäster en ytterligare plast på Villa HelleBo som inte är lika beroende av vädret och årstiden.
Glashuset är stormsäkert med dubbelglas, samt utrustat med värmegolv som värmer gott den kallare årstiden.

Här kan vi erbjuda slutna sällskap en väldigt unik plats, helt avskilt från andra. Trådlöst Wi-Fi, stor tv-/data skärm som kan användas vid presentationer. Berätta för oss vad ni önskar och behöver så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose era behov.