Brygghuset

EventTjänster

Brygghuset - Ett levande eventhus

Bara ett stenkast från Odenplan. Detta vackra K-märkta hus är utformat för möten mellan människor - oavsett om det gäller möten, kickoffs, coworking, livekonserter, bröllop eller andra händelser värda något extra. Allt samlat under ett och samma tak!

Lokaler för alla slags sammankomster

Den årliga julfesten. En efterlängtad produktrelease. Bröllopsfest. Oavsett vad du planerar, vågar vi lova att Bryggarsalen passar perfekt. Denna pärla med åtta meters takhöjd och stora vackra fönster skapar ljus, rymd och atmosfär för en kväll som sent ska glömmas. Med lång erfarenhet av eventplanering hjälper vi dig att planera allt in i minsta detalj.

Upprustade och toppmoderna lokaler på husets två översta plan finns där för dig som vill skapa och bjuda in till minnesvärda möten. Med fullt utrustade rum, sköna ytor för pauser och konstant tillgång till nybryggt kaffe erbjuder vi en plats för workshops, möten och seminarium.

Konferens

Från anrik sal för upp till 220 personer till nyrenoverade möteslokaler för de mindre sammankomsterna. På husets två översta våningar erbjuder vi upprustade och toppmoderna lokaler för dig som vill skapa och bjuda in till minnesvärda möten. Med fullt utrustade rum, sköna ytor för pauser och konstant tillgång till nybryggt kaffe erbjuder vi en plats för workshops, möten och seminarium. För både stora och små möten, precis vid Odenplan.

Event

Oavsett om du letar efter en unik plats för din lansering av senaste romanen, en sommarfest för de anställda eller för att fira fjolårets framgångar, kommer Bryggarsalens atmosfär bidra till en pampig känsla.

Efter många år inom branschen har vi verktygen för att underlätta för er i planeringen, vi hjälper med glädje till med både idéer och utförande. All mat lagas in house och tillsammans med er sätter vi ihop en passande meny till kvällen.

Kontor

Är du på jakt efter en skön arbetsplats nära till allt, välkomnar vi dig till våra nyrenoverade lokaler på de två översta våningarna i Brygghuset.

Ett luftigt, arkitektritat kontorslandskap utrustade med den modernaste tekniken i en inspirerande miljö.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Planerar du en större sammankomst erbjuder vi vår största lokal – Bryggarsalen. Här får sekelskiftsarkitektur möta modern teknologi, med andra ord perfekta förutsättning för ett möte med det lilla extra.

Lokalen rymmer 220 personer sittandes och 360 minglande deltagare. Vi finns alltid nära till hands och hjälper till med allt från konferenslunch till den välförtjänade AWn.