Brunnsgatan 8

Stockholm

EventTjänster

Möten och Konferens i Stockholm City nära Stureplan

Välkommen till Brunnsgatan 8 Möten & Konferens! I moderna lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för den privata After Work:en med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

Prisvärt alternativ för möten och konferens i Stockholms absoluta innerstad

Med lokaler möjliga att boka från 6-50 personer erbjuder vi ett prisvärt alternativ i Stockholms absoluta innerstad. Matstudion är idealisk om ni vill ha tillgång till ett toppmodernt kök och kombinera konferensen med mat och dryck. Långbordet är perfekt för det mindre privata affärsmötet eller som tillfällig arbetsplats. I anslutning till våra konferensrum har vi även ett rum med egen bar, vilket gör att lokalerna även passar bra för möten som övergår i privat AW eller middagsevent.

Lokaler

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$

Möten och Konferens i Stockholm City nära Stureplan

Brunnsgatan 8

I moderna lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för den privata After Work:en med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

Ett stenkast från Stureplan

På Brunnsgatan 8 strävar vi efter att kunna erbjuda bästa tänkbara service och samtidigt vara ett prisvärt alternativ i Stockholms konferensdjungel. Vi erbjuder lokaler ett stenkast från Stureplan som passar för såväl stora som mindre grupper, från 6 till 50 personer. Alla rummen är inredda med industrikänsla för att uppmuntra till kreativitet och inspiration.