Åreguiderna

Aktiviteter, konferenser och event i Åre

EventTjänster

Din självklara partner för konferens och event i Åre

Åreguiderna har varit aktiva sedan 1985 och består av ett väl sammansvetsat gäng driftiga guider med stor kärlek till människor och natur. Vi gillar det aktiva livet i Åre och brinner för små och stora äventyr på fjället. Vi är stolta över vårat Åre och visar er gärna vad som finns att göra i Åres fjällvärld. Vi erbjuder sommar– & vinteraktiviteter och events året om.

Konferens & event i Åre för alla gruppstorlekar

Vi kan hjälpa er med Konferenspaket, Konferensaktiviteter och Eventproduktion.

Konferenspaket

Har du fått i uppdrag att sätta ihop nästa konferens i Åre? Då har du hittat rätt!
Vi skräddarsyr ett konferensupplägg som är perfekt för er, oavsett gruppstorlek och syften. Boende, aktiviteter och restauranger. Vi har några färdiga paket men är också flexibla och kan anpassa resan efter era önskemål. Vi är en oberoende part och vår erfarenhet och stora kontaktnät gör oss oslagbar när det gäller att bäst anpassa en konferens efter era önskemål och behov. Vi kan utan att skämmas skryta med att kombinationen mellan boende, aktiviteter och restauranger gör Åre världsunikt.

Konferensaktiviteter

Har ni redan fixat boende i Åre? Då hjälper vi er att fixa ett bra upplägg av aktiviteter. Vi är Åres största aktivitetsföretag och har en stor portfölj av konferensaktiviteter anpassade för Åre. Är ni ute efter något speciellt älskar vi att skräddarsy och ta fram nya anpassade aktiviteter. Vi ser till att ni får grymma aktiviteter under er vistelse i Åre.

Eventproduktion

Åre är den perfekta platsen för att stärka ert varumärke och förknippa er produkt eller tjänst med en positiv och härlig känsla. Vi gör mängder av events tillsammans med välkända varumärken som Red Bull, MINI och Salomon varje år. Vi är baserade mitt på Åre torg och vet vilka trender som gäller i Åre och vad som fungerar respektive inte fungerar. Vi har också ett jättestort kontaktnät som vi gärna drar nytta av för att hjälpa er till ett lyckat event. Låt oss hjälpa er att synas i Åre!

Aktiviteter

Skicka förfrågan

Region

Åre

Prisklasser

$$

Boka en aktivitetsmeny fyllt med roliga aktiviteter. Välj ut X antal aktiviteter och låt sedan teamet själva välja vilken de föredrar under konferensen. Välj olika aktiviteter beroende på om ni besöker Åre på vinter eller sommar.

Vi har även teamaktiviteter där hela teamet får jobba tillsammans för att klara uppgiften. Passar inte de färdiga teamaktiviteterna hjälper vi er gärna att skräddarsy en som uppfyller det ni tänkt er.