Angel Ride Limousine Stockholm

Limousineservice transfer bröllopstransport persontransporter

EventTjänster

Limo limousine transport limousineservice bröllop bal julfest student transfer kickoff

Förutom att vi anordnar persontransporter med lyxigaste förlängda limousiner i Sverige, så kan våra bilar även användas till event, TV/musik produktioner, företag som vill t.ex. synas på mässor eller olika tillställningar och annat. Har du egna idér så tveka inte att fråga.

Limousine service med förlängda lyx bilar i Stockholm

Vi anordnar transporter med de nyaste och lyxigaste förlängda limousiner i Sverige. Oavsett om det endast är transfer från/till flygplatsen, födelsedag, event ,kickoff, julbord eller bröllop så kommer ni inte bli besvikna när våra bilar kommer för att hämta upp er. Ni kan välja mellan vräkiga och uppseendeväckande bilar som Hummer H6 eller mer stilrena men ändå uppseendeväckande limousiner som BMW och Mercedes. Våra chaufförer är professionella, serviceinriktade, har bra lokalkännedom och är diskreta.
Ni är välkomna att boka våra bilar!

Lyxiga förlängda limousiner

Vi utför persontransporter i hela Sverige med utgång från Stockholm.

Bröllop

Alla våra limousiner är vita och perfekta för bröllopstransporter. Vi erbjuder olika bröllopspaket som ni kan välja mellan.

Skolbal

Vi har skolbalspaket att erbjuda där fram och tillbakakörning av limousinen ingår redan i priset inom Stockholm.

Övrigt

Skicka förfrågan

Region

Stockholm

Prisklasser

$$

Bröllop - Vi erbjuder bröllopspaket som inkluderar en vacker och bekväm limousine för transport av brudparet och gästerna till ceremonin, fotografering, mottagning och annat. Vi har också en rad olika limousiner för att passa olika bröllopsstilar och smaker.

Bröllopstransport